Search Ennas's books

Random books from Ennas's library

Elemental Masters 03 / The Gates of Sleep by Mercedes Lackey

Bigtime 3 / Jinx by Jennifer Estep

Ib'n Ben Lari by Annet van Battum

Flavia 04 / I Am Half-Sick of Shadows by Alan Bradley

Het || geheim van de zeven witte hekken by Malcolm Saville

Puk en Muk op de tandem by Jos Haens

Moem 03 / De hoed van de tovenaar by Tove Jansson

Members with Ennas's books

Member gallery (12)

(see all 12 pictures)

RSS feeds

Recently-added books

Ennas's reviews

Reviews of Ennas's books, not including Ennas's

Helper badges

Cover UploadingCommon KnowledgeHelper

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Member: Ennas

CollectionsYour library (2,307), To read (129), Papieren boek (1,448), Ebooks (763), Luisterboeken (57), Forum (265), Currently reading (7), Jeugdboeken (695), Knutselboeken (112), Informatief (91), Stripboeken (170), Favorites (171), Bah! & Mwah! (285), 2014 (137), 2013 (214), 2012 (227), 2011 (193), 2010 (169), 2009 (156), 2008 (122), 2007 (97), 2006 (104), 2005 (102), 2004 (79), 2003 (3), Read but unowned (85), Arnhem (184), Wishlist (11), Let op! (10), All collections (2,307)

Reviews1 review

Tagsread (1,989), fb (1,826), fantasy (1,260), pb (1,052), nl (830), kinderboek (480), urban (473), reread (356), YA (267), read in 2012 (225) — see all tags

Cloudstag cloud, author cloud, tag mirror

Groups1010-uitdaging, 999 Challenge, 999 uitdaging, FantasyFans, FF-Leesclub Forum, KOBO Lovers, LibraryThing in het Nederlands, Nederlandstalige lezers, The Green Dragon, Urban Fantasy

Favorite authorsKelley Armstrong, Thea Beckman, Enid Blyton, Patricia Briggs, Jacqueline Carey, Tonke Dragt, Michael Ende, Lynn Flewelling, Cornelia Funke, Diana Gabaldon, Joanne Harris, Kim Harrison, Robin Hobb, Tanya Huff, Mercedes Lackey, Joke van Leeuwen, Jane Lindskold, Charles de Lint, Seanan McGuire, J. K. Rowling, Brandon Sanderson, Annie M. G. Schmidt, Dr. Seuss, Michael J. Sullivan (Shared favorites)

VenuesFavorites

Favorite bookstoresBoekhandel Kniphorst, De Slegte Arnhem, The Book Exchange

Favorite librariesOpenbare Bibliotheek Wageningen

Also onFacebook

Real nameSanne

LocationNetherlands

Account typepublic, lifetime

URLs /profile/Ennas (profile)
/catalog/Ennas (library)

Member sinceOct 11, 2006

Currently readingNightrunner 3 / Traitor's Moon by Lynn Flewelling
New York by Lucas Ligtenberg
Light and Shadow 01 / The Curse of the Mistwraith by Janny Wurts
Immortals 01 / Wild Magic by Tamora Pierce
December People 01 / Destruction by Sharon Bayliss
show all (7)

Leave a comment

Comments

205937Image flag on this image. Image comments only appear on your own profile page and the image page itself.
This image is for the wrong bookshop in Utrecht.
Comment on this image. Image comments only appear on your own profile page and the image page itself.
I love that bookshelf! I want one! 8^)
Hoi Sanne,

Iets na mijn review (zeg een maand of twee) vond ik die uitgave bij een kringloop. Ik heb meteen mijn Engelse pocket weggegeven en die gekocht. Mooi, hardcover met slipcover, rood en blauw. Zo hoort ie te zijn.

Groeten,
Sara
Hoi,

Gewoon, in je profiel.

Vriendelijke groeten Paul.
Hoi Sanne,

nog bedankt voor de aanbeveling van de leesclub! Het is erg leuk om rond te kijken en hier en daar wat te posten. Ik verbaas me trouwens over het aantal leden dat nog nooit gepost heeft! Ik heb me hier bij LT opgegeven voor een weg-te-geven boek, en dat is een ebook, dus als ik hem krijg moet ik een reader aanschaffen... Ben nu op de leesclub over ereaders aan het lezen.
Oh, dat is het niet hoor, ben alleen een tijdje niet veel online geweest. Beetje moe de laatste tijd. Komt wel weer goed!
Dank voor de links! Ben gister een tijd bezig geweest met mijn leesclub avatar. Zal zo eens na gaan denken over mezelf voorstellen...

Jacqueline
Hoi Sanne,

Bedankt voor de link, daar ga ik ook eens kijken. Lynn Flewelling ken ik niet, altijd goed om een nieuwe schrijfster te leren kennen. Ik zag trouwens dat jij boeken hebt van Mercedes Lackey die ik niet heb. Hoe is de Bedlam serie?

Groetjes,
Jacqueline
Hoi Sanne,

ik ga het gauw uitproberen! Haha, dat is trouwens een van de andere redenen dat ik ben overgestapt op engels, de boeken zijn goedkoper! Ik koop bij the american book center in Den Haag en verder net waar het uitkomt. The selexyz winkels hebben ook wel wat, maar abc heeft een veel grotere selectie. Als zij het niet hebben, bestel ik ook wel online. Ik heb geen ereader, hoewel ik er wel over aan het denken ben. Misschien voor de volgende vakantie... Dan is het wel handig. Maar volgens mij zijn de boeken nog steeds duur dan, als je ze ook op papier wilt hebben, dan moet je ze dubbel kopen... Waar koop jij?

Groetjes,
Jacqueline
Hoi Sanne,

wat idioot, wie gaat er nou op zo'n site reclame maken! En dan ook nog eens voor dingen die niets met boeken te maken hebben. Nou ja, ik wacht rustig af.

Ik snap de teleurstelling als je geen engels leest. Ik heb nooit begrepen waarom Mercedes Lackey niet vertaald is. Of zo weinig, moet ik nu zeggen. Ik zal niet zeggen dat ze de beste schrijfster is die ik ken, maar haar boeken lezen makkelijk weg en ik vind de ideeen die ze heeft erg leuk. De Valdemar reeks is cool, ook dat ze verhalen in verschillende stukken van die wereld heeft. Ik vind ook de '500 kingdom' verhalen leuk en de 'elemental masters'reeks is erg origineel. Dus echt raar dat ze zijn opgehouden met vertalen!

Groetjes,
Jacqueline
Hi Sanne,

heb me net geregistreerd! Ben benieuwd!

Jacqueline
Hoi sanne,

tja, waarom heb ik daar moeite mee. Goede vraag, weet niet, maar omdat ik de NL termen niet gewend ben, klinkt het me heel raar in de oren. Maar ik was sowieso al van plan om binnenkort lid te worden en het uit te proberen, want ik neem aan dat je er wel een went.
Erg grappig dat je de vertaling van 'arrows of the queen' noemt, want toevallig kijk ik al heel lang als ik langs een Nederlandse fantasy sectie kom of ze vertalingen hebben van Mercedes Lackey. Omdat ik ze nooit zag, dacht ik dat ze niet vertaald was, maar ik was benieuwd wat een companion in het NL zou zijn... Een gezel dus! Ik ben trouwens ooit op engels overgestapt omdat de engelse boeken eerder in de winkel verschenen. Als je een serie aan het lezen bent, is het heel vervelend als je weet dat het boek er al is, maar je op de vertaling moet wachten! Ik vond ook het engelse pocketformaat fijner dan het nederlandse. En toen ben ik eraan gewend geraakt en nu lees ik bijna alleen nog maar engels.

Groetjes,
Jacqueline
Hoi Sanne,

ik heb inderdaad de dingen bekeken die je kunt zien zonder in te loggen. En ik bedoelde dat als mensen over de boeken praten, ze de vertaalde titel gebruiken en vertaalde termen (als er woorden worden gebruikt die normaal niet bestaan of niet zo gebruikt worden, zoals 'ent' uit lord of the rings of 'companion' in de valdemar boeken van Mercedes Lackey. Die lees jij ook, toch? Leuk om een andere fan tegen te komen!). Waarschijnlijk gebeurt dit inderdaad omdat ze de vertaalde boeken gelezen hebben. Ik lees de meeste boeken in het Engels, dus dan werkt dat soms wat verwarrend. Maar als de 'foreign fantasy' vooral Engelse boeken behandeld, is dat misschien waar ik moet zijn. Bedankt voor de tip,

groetjes,
Jacqueline
Hoi Sanne,

leuke username. Bedankt voor de suggestie, ik heb net een beetje rondgekeken op de site. Het ziet er wel leuk uit, ik kende het nog niet. Het enige waar ik eventueel moeite mee zou kunnen krijgen is dat bijna alles vertaald is. Maar misschien moet ik het gewoon een keer proberen...

Groetjes,
Jacqueline
hey Sanne,

nee nog niet gevonden op FB. Bedoel je iedereen persoonijk of is er een ff-leeclub groep op FB?

groetjes,
Sven
Amai Sanne, mooie collectie boeken heb je daar, zowel thuis als hier in je bibliotheek :)
Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 92,716,312 books! | Top bar: Always visible