Search HiramHolliday's books

Random books from HiramHolliday's library

Zeven jaar goede seks by Ronald Giphart

Over de lengte van een gang by Herman Koch

Citaten van voorzitter van Mao Tse-toeng by Mao Tse Toeng

Twee vrouwen by Harry Mulisch

De curieuze neuzen by Willy Vandersteen

Maigret incognito by Georges Simenon

The Well of Lost Plots. (Thursday Next novel, 3) by Jasper Fforde

Members with HiramHolliday's books

Member connections

Friends: divinenanny, kverburg, vivje

RSS feeds

Recently-added books

HiramHolliday's reviews

Reviews of HiramHolliday's books, not including HiramHolliday's

Helper badges

TranslationsBookstoresCommon KnowledgeCover UploadingHelperVenue PhotosWork CombinationWork Separations

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Leave a comment

Comments

Hallo Jo,

Ik durf niet voor boeken op het internet te kijken, omdat ik weet dat, zeker als ik voor tweede hands ga, het einde dan al heel snel zoek is. Bovendien hou ik van boekwinkels, en het vinden van boeken bij tweede hands winkels. En aan mijn te volle boekenkasten te zien kan ik me daar al goed mee vullen :D
Ik lig een klein beetje achter met de challenge voor 150 in 2012, omdat ik net ben getrouwd en op huwelijksreis ben geweest. En heel vreemd, als ik vrij ben lees ik heel veel minder. Ik lees juist als ik werk, omdat ik 3 uur per dag in de trein zit. Dan lees je een dunne prisma pocket toch in een dag uit :D.
Berichtjes zijn altijd leuk, en ik hoop dat je ook een fijne koninginnedag hebt gehad.

Groeten,

Sara
Hallo Jo,

Toevallig heb ik dit weekend bij een kringloopwinkel de uitgave van Het oneindige verhaal gevonden die ik jaren geleden zo vaak in de bieb heb geleend. Mooie hardcover met rode (de echte wereld) en blauwe (Fantásië) letters. En zelfs de omslag zat er nog bij. Daar ruil ik graag mijn Engelse pocket editie voor in.

Het gaat me dit jaar weer lekker in leesland. Ik verwacht veel science fiction te lezen (oude, tot begin jaren 80) en weer wat dikke pillen. Ik heb een lekkere voorraad en veel te weinig tijd.

Ik heb Flatland in een ePub versie, en die lees ik eigenlijk niet als ik het echte boek niet ook heb. Die staat wel op mijn wensenlijstje, dus die komt er ook nog wel (ik hoop hem ook te vinden bij de kringloop). En inderdaad vanwege Fforde :D.

Fijne week,

Sara
Hallo Jo,

Klopt, ik ken "The Neverending Story" oorspronkelijk in het Nederlands, en ik weet dat het origineel een Duits verhaal is. Echter, een deel van mijn herinnering aan The Neverending Story komt ook van de film, en die is dan weer wel in het Engels. En als ik hem dan toch niet in het origineel kan lezen (mijn Duits is niet zo goed, ik zou zaken missen), dan liever Engels vanwege de film dan Nederlands vanwege vroeger.
Ik weet dat Michael Ende meer heeft geschreven, maar ik heb nooit meer van hem gelezen (of ergens in de winkel gezien...)

Groeten,
Sara
Hallo Jo,

Wat leuk, inderdaad ik zie dat we veel gemeen hebben, vooral Fforde en de Foundation. Ik heb op dit moment alles in LT staan, ook wat ik (nog) niet gelezen heb, maar het was wel heel veel werk. Ik kan vooral zoveel lezen omdat ik per dag drie uur in de trein zit (van Hoorn naar Den Haag en weer terug), dan heb ik daar wel tijd voor.
En ik vindt contact nooit erg hoor, juist leuk!

Groeten,
Sara
Hello Jo!

Thanks for the comment on my picture/song verse. Well, yes, we do have the five kitties. Glad to see someone pick up on that.

My husband's family is from the Netherlands - from Elburg. His great-great-grandfather came to the US in 1878.

I see you're a serious Jasper Fforde fan - I have read several of the Thursday Next books and have enjoyed them a lot.

karenmarie
Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 92,648,533 books! | Top bar: Always visible