Search Jozefus's books

Random books from Jozefus's library

Geschiedenis van de filosofie 2 by Hans Joachim Störig

Cis de man by Piet Bakker

The House at Pooh Corner by A.A. Milne

Management Development and Training Handbook : Second Edition by Bernard Taylor

De vliegeraar by Khaled Hosseini

Commodore 64 Adventures : A guide to playing and writing adventures by Mike Grace

Backgammon / Triktrak by James Goldsmith

Members with Jozefus's books

RSS feeds

Recently-added books

Jozefus's reviews

Reviews of Jozefus's books, not including Jozefus's

Helper badges

Common KnowledgeHelperWork CombinationWork RelationshipsCover UploadingMember RecommendationsAuthor CombinationPublished ReviewsWork Separations

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Leave a comment

Comments

Beste Jozefus,

Neemt u mij alstublieft niet kwalijk dat ik het volgende even bij u aankaart. De laatste tijd steekt u veel tijd en moeite in het scheiden van verzameld werk edities van hun 'normale' edities, vanuit de veronderstelling (blijkens uw ontwarringsberichten) dat het hier verschillende werken betreft. Op LT worden werken echter alleen op basis van hun inhoud van elkaar onderscheiden. Wie deel 5 van het verzameld werk van Couperus leest, leest De boeken der kleine zielen; de inhoud is identiek en de beide edities horen dus bij elkaar in één werk. http://www.librarything.nl/work/11418614 is WEL het zelfde werk als http://www.librarything.nl/work/5634408 (zoals in dit geval ook blijkt uit de overeenkomende ISBN's en omslagen).

met vriendelijke groet,

Suzanne (stortemelk)
Hallo Jozefus,

Op basis van je laatste aanvullingen schat ik in dat jij net als ik je oog had laten vallen op de Marktplaats advertentie waarin iemand een serie kinderboekenweekgeschenken aanbod. Ik vroeg me al af wie me te snel af was met '2 is teveel'. Gefeliciteerd met de aankoop! Ook de cd ging aan mijn neus voorbij, maar twee andere boekjes heb ik nu wel.

Of ben ik aan het raaskallen en heb je deze op een andere manier verkregen?

Hoe dan ook: kinderboekenweek, nescio, multatuli, svevo: we hebben veel gemeenschappelijk.

met vriendelijke groet,

sneuper
Beste ,

Ik heb gemerkt dat u op één iemand na de enige op LT bent die, net als ik, Bassani bij zijn favoriete schrijvers noemt. Ik vond ook wat boeken over wielrennen op uw site ,wat ook een van mijn passies is.Zowel passief als actief.(als fervent toerfietser).Ik vond ook veel boeken over psychologie in uw verzameling.Als psychiatrisch verpleegkundige die al jaren lang met psychotici werk zie ik ook hier nog wat overeenkomsten.We hebben heel wat boeken gemeenschappelijk en ik vind uw bibliotheek zeer rijk gestoffeerd.

Met vriendelijke groet,

Gust
Hoi j.

we hebben allebei interesse in psychologie (ik ben in 1968 gestart aan de Vu, in 1974 afgestudeerd, literatuur, geschiedenis en bridge).
Ik sprak laatste een VU studente A&o die Drenth niet kende; nou ja op gegeven moment bij drenth en sytsma begon iets te dagen.
Ik heb voor mijn psychologiestudie nog gewielrend bij ulysses; jij doet het nu en volgt waarschijnlijk ook de Giro.
we zijn ook ongeveer tegelijk gestart op Lt. Daarna ben ik Salingers catchers gaan lezen en nog wat hoog genoteerde boeken.
Ik zal je lijst nog eens nader bekijken; deze lijkt me wel interessant.

jan
Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 92,670,129 books! | Top bar: Always visible