Search annek49's books

Random books from annek49's library

Jeg nekter by Per Petterson

I kampens hete by Viveca Sten

Hevneren : krim by Jan-Erik Fjell

De krenkede by Åsne Seierstad

Det usynlige fjellet by Carolina De Robertis

Tapte døtre : fortellinger om savn og kjærlighet by Xue Xinran

Den gamle mannen og havet by Ernest Hemingway

Members with annek49's books

Member connections

Friends: bhelg33, solfjo, theoldman

RSS feeds

Recently-added books

annek49's reviews

Reviews of annek49's books, not including annek49's

Helper badges

Common KnowledgeCover UploadingHelperPublished ReviewsWork Combination

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Member: annek49

CollectionsYour library (379)

Reviews6 reviews

TagsLydbok (125), Svensk (23), Engelsk (9), E-bok (4), Nettutgave (2), svensk (1), Alzheimer (1) — see all tags

Cloudstag cloud, author cloud, tag mirror

GroupsNorske bibliotekarer

LocationNorway

Favorite authorsNot set

Account typepublic, lifetime

URLs /profile/annek49 (profile)
/catalog/annek49 (library)

Member sinceSep 25, 2009

Leave a comment

Comments

Se du har lest Dawn French! Har tenkt å lese henne også, skal prøve!
Jeg ser at du også har nettopp lest Jeg Nekter! LIkte det godt og trodde det var en god avslutning for Jimmy og Siri men litt "billig" - hengende slutt for Tommy. Følte meg litt skufffet - derfor 4 og ikke 5!
Måtte presse meg selv til å lese ferdig Slakteren. Grusomt men egentlig ganske kjedelig. Følte aldri noe for disse som var involvert - eneste lyspunkt var at jeg kjente igjen et par steder ( når han kjører vekk fra politi i Villefranche gjennom tre lyskryss - Jeg vet hvor det er !!) Men jeg går tilbake til Val McDermid tror jeg.
Tror jeg må ha en pause før bind 6!
Ser du har nettopp lest Slakteren! Lånte den fordi den finner sted i Sør Frankrike der jeg var i sommer!! Begynner den nå.
Ja, jeg har kastet meg på Knausgård-bølgen, og er nå i gang med bok 5. Jeg synes de er bra, men gruer meg til bind 6 på nærmere 1200 sider!
Du ble ferdig med Place of execution - var du overasket? JEG TIPPET AT HUN IKKE VAR DØD! Har begynnt på Erlend Loe - han kommer til literaturkveld hos oss og jeg har aldri lest ham!
Flink pike, vettu!
Nå har jeg begynnt på Kristin Lavransdatter!! Er du imponert eller? Har også sett filmen Sarah's Nøkkel - veldig bra - de sier at filmen er bedre enn boken. Filmen er i alle fall meget bra.
How interesting - du ga samme til Sommeren uten menn - må si jeg hadde forventet en bedre roman - likte ordvalg, selve måten hun skrev på stort sett - men boken ga meg ikke så mye ellers.
Jeg likte Saturday men - Child in TIme er mye bedre - virkelig grippende synes jeg - han skriver veldig godt - bra språkelig sett. Har begynt på en ny Val McDermid - denne har ikke fått så gode anmeldelser - vi får se!
How are you getting on with Solar? I like some of his books - especially The Child in Time -
Jeg bare dikter dem opp selv - tenkte ikke på at det var bare å hente!
Jeg holder på med Tapte Døtre - ser du har lest den også! Så forfatteren på Gyldendalhuset - Oslo Bokfestival - veldig interessant!
Du har holdt på lenge med Wassmo! Er det tungt? Jeg har begynt på Knausgård del 2 - kan ikke legge den fra meg! I mellomtiden har jeg lest Julia CHild My Life in France - veldig bra - og så fint etter at jeg har vært der selv og er forelsket i Frankrike!
Ser du har skaffet deg Når Barnet har lagt seg - har du lest den???
Ja - må la Hamsun hvile litt nå - men ser du har lest Kielland - har CD sett av Gift hvis du vil låne - fikk av Jan Fredrik - men har faktisk glemt å legge inn her!
Kehlmann har jeg lagt inn som - ønskeliste - da jeg husker jeg så ham intervjuet på Bokprogrammet på NRK. Har ikke skaffet boken ennå. Er nettopp ferdig med Rosa - Tror jeg venter litt med mer Hamsun. Liker ikke hans kvinnesyn - og må innrømme at jeg sliter med ham. Ja - trist at det er slutt på fridager - huff - må prøve å glede meg til lesetid på trikken!
What did you think of The Road??
Sitter her ved kjøkkenbordet mens jeg baker boller (besøk kl 13) og leser Knausgård - kan ikke legge denne fra meg - pussig nok - også om alkoholiker - sin far - virkelig god bok må jeg si - vet ikke om jeg rekker alle seks - men nr 1 er verdt å lese - absolut! Du kan låne av meg - men har bare bok ikke CDer. Ja - Enquist var virkelig god - og jeg er glad jeg fortsatte med svensk - nå kommer familen snart til kaffee!
Ferdig med Enquist på vei ned fra Påskefjellet - meget god bok! (greit å sitte bak og høre på en god bok) Nå i gang med Knausgard - liker boken godt! Må kanskje skaffe meg nr 2!
Nei jeg har gitt opp og gått tilbake til den herlig svensk Enquist selv. Fant ut at han hopper rundt i historien likevel - at det ikke var språket spm var påroblemet - og det var ikke så mye jeg gikk glipp av - er halv veis med den svenske versjonen - går relativt greit - og svensk kriminal på TV på mandager - så ja - jeg blir litt vant til det. Skal se på den andre boksiden - og tar med dine CDer på fredag - har du andre Enquist på CD????
Jeg har kapitulert . jeg gikk til biblioteket på Bekkestua i dag mens Trygve var på ski - og lånte boken lest av Trond Brænne. Sikkert ikke så "vakkert" men jeg må forstå den - det virker så interessant. Vil prøve å høre på svenken etter hver CD!! I promise:
I am struggling with Swedish .- may even borrow the Norwegian version at the library tomorrow - I get lots of episodes - like the one where he lies and says he has stolen a caramel so he has something to confess - but am confused at times - var han byttet som barn????
Ja - etter at jeg hørte på begynnelsen 3 ganger fikk jeg liksom tak i Benoni - du dobbel klikke mellom for å få 1/2 poeng. Har begynnt på Enquist - nydelig lest men tror jeg får med bare halvparten av detaljene - kanskje burde prøve å høre første cd en gang til for å komme inn i det. Var ikke sikker jeg forsto det med første barn som døde og bytting av barn etterpå - er det noe han bare tror?? Prøver igjen. By hte way - skal på Facebook igjen - der er det en gruppe på Old English fra det kurset jeg følger online - må bare ha litt hjelp av Aleks til å komme inn i det
Nå skal jeg begynne Ett annat Liv i dag på trikken - håper det går bra med Svensk!!
Just managed it - now Benoni is under Currently reading!
I will try it - cos I am currently reading Benoni -
B.
Ja - nå kan vi dette - eller vi kan litt! Strever med tags men tror jeg får det til etterhvert. Sitter og hører på Benoni - kommer litt mer inn i det nå. Men gleder meg veldig til Enquist!
Har nettopp fått Min Kamp 1 - bursdag presang fra Jan Fredrik - har lurt veldig på om jeg skulle lese den. Dine tanker?? Må bare lese den nå at jeg har fått den! Strever videre med Hamsuns Benoni. Prøvde å legge den inn i "books I am reading" men den kom inn i min samling selv om jeg har bare komemt til CD 2. Hvordan legger man in audiobok isteden for bok? Fant ikke omslag til CD av Benoni.
Hyggelig på fredag - vi må gjøre det igjen snart - kanskje rett etter påske??
Hello. Jeg klarte å finne deg! Har inviterte deg til å være venn her også. Jeg ser vi har bare 3 bøker sammen - Tett inntil Dagene er jo fantastisk - Alchemist likte jeg ikke - den var skuffende - men Veronika decies to Die er mye bedre. Boktyven også var skuffende - jeg skal se på hv du har lest og prøver noe! Mest parten av mine er jo på engelsk!

Barbara bhelg33
Wild Geese

You do not have to be good.
You do not have to walk on your knees
for a hundred miles through the desert repenting.
You only have to let the soft animal of your body
love what it loves.
Tell me about despair, yours, and I will tell you mine.
Meanwhile, the world goes on.
Meanwhile the sun and the clear pebbles of the rain
are moving across the landscapes,
over the prairies and the deep trees,
the mountains and the rivers.
Meanwhile the wild geese, high in the clean blue air,
are heading home again.
Whoever you are, no matter how lonely,
the world offers itself to your imagination,
calls to you like the wild geese, harsh and exciting –
over and over announcing your place
in the family of things.

— Mary Oliver
Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 92,672,863 books! | Top bar: Always visible