Search bezzabouza's books

Members with bezzabouza's books

Member connections

Friends: jdpwash, jebronse, KrisM, Pentaxke

Interesting library: Pentaxke, rvdm61

Member gallery (2)

(see all 2 pictures)

RSS feeds

Recently-added books

bezzabouza's reviews

Reviews of bezzabouza's books, not including bezzabouza's

Helper badges

Cover UploadingHelper

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Member: bezzabouza

CollectionsYour library (1,764)

Reviews20 reviews

Tagscrime-thriller (406), strip (125), geschiedenis (106), gelezen in 2013 (82), gelezen in 2011 (71), gelezen in 2012 (69), schaken - chess (60), gelezen in 2010 (60), gelezen in 2014 (50), fotografie (35) — see all tags

Cloudstag cloud, author cloud, tag mirror

About me

About my libraryEen woordje over de rating :

0 sterren : nog niet gelezen of te lang geleden om nog een deftig oordeel te kunnen geven

1* : slecht; zonde van de bomen die opgeofferd zijn om dit boek te drukken

2** : matig; alleen als je echt niet beters te doen hebt

3*** : goed, maar waarschijnlijk na een tijdje vergeten

4**** : zeer goed; aanrader

5***** : zeer goed; absolute aanrader en heeft mij op een of andere manier nog iets meer "gepakt"

GroupsDe parelketting

Favorite authorsKate Atkinson, William Boyd, Louis-Ferdinand Céline, Hugo Claus, Charles Dickens, J.H. Donner, Willem Elsschot, Willem Frederik Hermans, Dennis Lehane, Gabriel García Márquez, Minette Walters (Shared favorites)

VenuesFavorites

Favorite bookstoresDe Zondvloed

Homepagehttp://home.scarlet.be/dewitteloper/

Real nameGuido Desimpelaere

LocationRoeselare

Account typepublic, lifetime

URLs /profile/bezzabouza (profile)
/catalog/bezzabouza (library)

Member sinceJan 15, 2008

Leave a comment

Comments

Bedankt. Gewoon van internet geplukt hoor.
Dank voor de tip, Guido.
Had je misschien één titel, van Mailer of Berckmans, in het bijzonder in gedachten? Ik ken beide auteurs wel van naam, maar ken hun werk te weinig.
Ronny
Beste Guido,
Dank voor het compliment over mijn leeshoek en dank voor de tip dat er ook Roeselare zijn Zondvloed heeft. Dat op zich zou al reden genoeg moeten zijn om eens vanuit Limburg een bezoek te brengen aan de stad van Rodenbach. En misschien zou ik dat beter vroeger dan later doen, want goede boekhandels blijken stilaan ook een bedreigde soort te worden.
Graag voeg ik uw boekenverzameling toe aan mijn interessante bibliotheken zodat ik niet vergeet om nu en dan daarin eens rond te kijken.
Groeten,
Ronny
Beste streekgenoot,
wij blijken een heel pak boeken gemeen te hebben. Ik snuister af en toe in je bibliotheek en dat brengt me soms op ideeën, maar het is ook frustrerend omdat de stapel "te lezen" nu al niet meer te overzien is.
Cheers
Johan Depoortere
Hoi, ik las nu pas je bericht van 22 juni. Ik was een weekje weg op dat moment, vandaar.
De RJ Ellory duikt hier en daar op, de laatste tijd. Als ik me niet vergis vond Vervoort van De Standaard zijn laatste boek dé thriller van het voorjaar. Misschien moet ik toch eens proberen. Aan de andere kant: ik heb hier nog zoveel liggen dat ik eigenlijk eerst zou moeten lezen... We zien wel :-) Alleszins bedankt voor de tip, en veel leesplezier!

Jeroen
Hoi, bezza ;-)

Sorry dat ik niet eerder reageerde. Ik was van plan mijn recensie te publiceren, zo zou je meteen een antwoord hebben op je vraag. Maar dat is er niet meer van gekomen (het zijn drukke dagen) :-(

Ik ben normaal geen verhalenlezer, maar ik vond deze wel leuk. Helaas weet ik nu ook niet meer goed waarom. Misschien omdat het over de kleine dingen gaat, familierelaties, eerste liefdes, enz., maar soms net iets ruimer dan dat (nogal Amerikaans getint ook). Familierelaties in de tijd van de vikingen, bijvoorbeeld. Ik vond ze alleszins wel amusant.

Waarschijnlijk heb je 'm ondertussen toch al gekocht, of net níet, maar ik hoop dat je hier toch wat mee bent. Veel leesplezier in 2010 en graag tot horens!

Jeroen
De wraak is van mij alleen, ja. Ik lees nogal wat ;-)
Bedankt voor de aanvulling ;-)
Tip: als je Tot op het bot niets vond, laat zijn andere boeken dan ook maar liggen. Misschien op zijn kookboeken na :-)
Jammer dat je Bourdain niet goed vond. In mijn ogen vele tientallen keer beter dan Karin Slaughter. En ja, ik heb al een en ander gelezen van thrillers ;-)
Ik heb een exemplaar van De Koning van Donner weten te bemachtigen en ben enthousiast na wat willekeurig in het boek te hebben gegrasduind. Dank je voor de tip en natuurlijk beste wensen voor het nieuwe jaar,

Bart
Die heb ik natuurlijk ! Al mijn boeken zitten nog niet in LT ( +- 50 % )
Mooi, dat doet me genoegen. Ik heb in mijn jeugd in een schaakclub gespeeld, maar tegenwoordig komt het er niet meer van. Af en toe jeukt het nog, dat wel. Heb je misschien een goed advies voor een boek om weer in de juiste (schaak)stemming te komen?

Bart
Het aantal schaakboeken geeft zeker niet mijn niveau van nu weer : de tijd dat ik in een club speelde is 15 jaar terug; maar mijn stukken zetten kan ik nog.
Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 92,723,672 books! | Top bar: Always visible