Search librarian.be's books

Random books from librarian.be's library

El Aleph by Jorge Luis Borges

Classer les papiers de famille by Myriam Provence

Wittgenstein by Avrum Stroll

Versamelde gedigte by Elisabeth Eybers

Finbar's hotel by Dermot Bolger

A portrait of the artist as a young man by James Joyce

Door God bij Europa verwekt by Benno Barnard

Members with librarian.be's books

RSS feeds

Recently-added books

librarian.be's reviews

Reviews of librarian.be's books, not including librarian.be's

Helper badges

Fiver

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Member: librarian.be

CollectionsYour library (368)

ReviewsNone

TagsFictie (116), Non-Fictie (44), Verhalen (12), Poëziebundels (12), Ludwig Wittgenstein (11), Ideeënliteratuur (10), Sprookjes (10), Liefde (10), Fantasy (10), Autobiografische literatuur (9) — see all tags

MediaNot set (24), Book (344), Paper Book (310)

Cloudstag cloud, author cloud, tag mirror

About mePatrick maakte kennis met het bibliotheekwezen toen hij in 1992 ter vervanging van zijn militaire dienst gedurende negentien maanden bij de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek-, Archief- en Documentatiewezen (VVBAD) ging werken. Sinds januari 2004 werkt hij in de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek te Brussel waar hij tot eind 2007 coördinator Bibliotheektechnologie was. Momenteel is hij coördinator van BruNO, het Brussels Netwerk Openbare bibliotheken dat draait op het bibliotheeksysteem Vubis Smart.

About my libraryDe boeken die ik momenteel in LibraryThing opneem zijn de boeken die ik zelf heb gekocht. Ik stel (louter mathematisch) vast dat ik de laatste jaren minder lees, minder boeken koop en meer boeken leen. Dat laatste is misschien niet zo vreemd, als je weet dat ik in een bibliotheek werk.

Ooit noteerde ik in een boekje welke boeken ik las. Dat lijstje is een momentopname en het is onvolledig. Ik zal het gebruiken om gedeeltelijk te reconstrueren welke boeken ik geleend heb.

Voor alle nieuwe boeken die ik koop of leen zal ik proberen aan te geven wanneer ik ze gelezen heb. Ik bedenk ook een eenvoudig systeem om aan te geven of een boek geleend is of niet én indien geleend, in welke bibliotheek.

GroupsDutch Librarians who, Librarians who LibraryThing, LibraryThing in het Nederlands, Nederlandstalige lezers

Favorite authorsGerrit Achterberg, Benno Barnard, Jorge Luis Borges, Remco Campert, Hans Magnus Enzensberger, Willem Frederik Hermans, Rutger Kopland, Else Lasker-Schüler, Patricia De Martelaere, Bart Moeyaert, Harry Mulisch, Connie Palmen, Geert Van Istendael, Ludwig Wittgenstein (Shared favorites)

VenuesFavorites

Favorite librariesHoofdstedelijke Openbare Bibliotheek

Homepagehttp://www.librarian.be

Also onFlickr, Last.fm, LinkedIn, Twitter, YouTube

Real namePatrick Vanhoucke

LocationBrussels

Account typepublic, lifetime

URLs /profile/librarian.be (profile)
/catalog/librarian.be (library)

Member sinceMar 14, 2008

Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Store | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 105,260,191 books! | Top bar: Always visible