Search sneuper's books

Random books from sneuper's library

De gave van Asjer Lev by Chaim Potok

Alice in Wonderland by Lewis Carroll

Power. Epilogue in America by Adolf A. Berle

Jij en je moeder : de invloed van je opvoeding op je persoonlijkheid by Henry Cloud

Mooi kado van S. Carmiggelt en Peter van Straaten : een boekje over boeken by S. Carmiggelt

Monogaam by Marek van der Jagt

14 mei by H.J.A. Hofland

Members with sneuper's books

Member connections

Friends: gangleri, Ronman, sneuperwishlist

Interesting library: islandbooks, razorsoccam

RSS feeds

Recently-added books

sneuper's reviews

Reviews of sneuper's books, not including sneuper's

Helper badges

Author CombinationCommon KnowledgeDistinct AuthorsHelperTranslationsWork CombinationWork RelationshipsWork SeparationsAuthor NeverersBookstoresCover UploadingMember RecommendationsPublished ReviewsTag CombinationsEventsWork-Spam FlaggingWork-Spam VotingAbe AwardCoverGuess

Site design selection

Use the new design

Use the old design

The old design is no longer fully supported nor does it get full attention when we roll out new features. We strongly recommend using the new design.

 

Member: sneuper

CollectionsLiterature Dutch (1,422), Literature (2,056), Christian books (297), To read (106), All collections (2,387)

Reviews15 reviews

TagsNederlands (1,438), roman (456), CPNB (387), verhalen (324), ultb (310), gesigneerd (266), USA (183), boekenweek (179), gelegenheidsuitgave (156), poëzie (123) — see all tags

Cloudstag cloud, author cloud, tag mirror

Recommendations50 recommendations

About meAlways searching for books...

About my libraryMijn verzameling Nederlandstalige literatuur, bij voorkeur in eerste en bijzondere drukken, bibliofiele uitgaven, CPNB-uitgaven en relevante internationale literatuur.

My collection of Dutch literature, preferrably in first and special editions, bibliophile editions, CPNB-publications and relevant international literature.

GroupsChristian Living Books, Combiners!, LibraryThing in het Nederlands, Nederlandstalige lezers, Stalking Tim & Company, Translating LibraryThing? (General Talk), Unique Library Thing Book Group, Unread Support Group

Favorite authorsNicholas A. Basbanes, Giorgio Bassani, Hugo Brandt Corstius, F. Bordewijk, Adriaan van Dis, C. S. Lewis, Margriet de Moor, Marcel Möring, Multatuli, Nescio, Adrian Plass, Chaim Potok, Meir Shalev, John R. W. Stott, Italo Svevo, Tommy Wieringa (Shared favorites)

VenuesFavorites | Visited

Favorite bookstoresAbbey Bookshop, AioloZ, Antiquariaat A. Kok & Zn, Antiquariaat Fokas Holthuis, Antiquariaat Klondyke, Bubb Kuyper, Auctioneer of Books, Manuscripts, Prints and Drawings, De Slegte Amsterdam, De Slegte Den Haag, De Slegte Leiden, De Slegte Rotterdam, Donner, Scheltema, Strand Bookstore, Verwijs + de Slegte

Other favoritesDe Boekenmarkt op het Spui, Bredevoort Boekenstad, Boekenmarkt op het Plein

Homepagehttp://boekenblog.blogspot.com

Also onBlogger, Last.fm

Membership LibraryThing Early Reviewers/Member Giveaway

Locationthe Netherlands

Account typepublic, lifetime

URLs /profile/sneuper (profile)
/catalog/sneuper (library)

Member sinceNov 6, 2007

Leave a comment

Comments

Thank you for choosing to early review the book of short stories "Westsiders" by Tom Finn (b. 1931, Newfoundland).

I am mailing you a paper copy.

Once you have read the book, please social network it. Write a review in a literary journal.

Post a review on Google Books, Amazon, Smashwords and Library Thing. Here are the links for these:

Google
http://books.google.com/books?id=UPEBjRwD6usC&lpg=PP1&dq=westsiders&...

Amazon
http://www.amazon.com/Westsiders-Stories-Corner-Brook-Newfoundland/dp/0968578462

Amazon Kindle
http://www.amazon.com/Westsiders-ebook/dp/B004G5ZTC4/ref=rin_dp?ie=UTF8&m=AZ...

Smashwords
http://www.smashwords.com/books/view/31590

LibraryThing
http://www.librarything.com/work/11007346

Thank you and enjoy.

Peter Geldart
--
Petra Books
Fifth Avenue Court, Suite 140
Ottawa Ontario Canada K1S 5P5
613-294-2205 | petra@ncf.ca
Hoi sneuper,

Mijn boek heeft "Tropenjaren" in combinatie met "Een uur in de wind" (waarvan "komedie om geld" de ondertitel is?). Ik heb de beide toneelstukken ook nog eens ieder apart als werken ingevoerd (omdat ik ze apart denk te gaan lezen/beoordelen). Het betreft dus geen onvermoede zelfstandige uitgave van "Tropenjaren".

met vriendelijke groet,

Suzanne (stortemelk)
Beste sneuper,

Je hebt denk ik heel wat werk gestoken in Pepys; ik ben blij dat ik daarbij een beetje heb kunnen helpen.

Henk
Het mooie aan je reactie is het woordje "nog"-dat belooft veel goeds.Ik werk mijn gelezen boeken af, die ik sinds 1975 in een schriftje bijhoud.En zo nu en dan pak ik wat strips, of jeugdboeken, of voorgelezen boeken,of boeken die ik me van voor 1975 herinner.
Je hebt een fraaie collectie.Ik ben geen verzamelaar,maar koop wel graag tweedehands.Ik werk op de Bibliotheek Amsterdam, en houdt een weblog bij: www.oba.nl boekenblog Leo Willemse.
Hartelijke groet,
Leo
Beste sneuper,

De trucjes voor het combineren van werken zonder of met verschillende auteur(s) (want dat is denk ik waar je vastloopt) zijn op verschillende plaatsen in de combinersgroep wel uitgelegd (daar heb ik ze vandaan), maar het valt me op dat iedere keer als iemand er direct naar vraagt er eigenlijk nooit een antwoord komt. Misschien vreest men voor onoordeelkundig gebruik? Ook ik gooi mijn methode niet in de groep, maar dat is meer omdat het me makkelijker valt hem in het Nederlands uit te leggen :-)

Met de CPNB-uitgaven ben je waarschijnlijk uit op twee dingen: alle betreffende werken juist combineren en ze onderbrengen in hun respectievelijke series. Het laatste kan je bij het eerste behulpzaam zijn.
1.) Telkens als je een werk hebt opgespoord kun je beginnen met voor dat werk de gewenste serie in te voeren bij de CK/algemene kennis (met het jaartal of nummer er tussen haakjes achter). Dit geeft de mogelijkheid om alle werken op één pagina bij elkaar te zien, zodat meteen duidelijk wordt wat er gecombineerd moet worden. Een lastigheidje met de seriesfunctie is dat die domeingevoelig is. Zo is er geloof ik een serie 'Boekenweek' (deels) op de .com site die een incomplete versie is van de serie 'boekenweekgeschenk' op de .nl site. Seriesinformatie die op .com is aangebracht, wordt op .nl niet of slechts deels weergegeven en andersom, wat vooral bij 'gemengde' series nog wel eens verwarrend wil zijn.
2.) De te combineren werken zijn bekend, maar hebben: verschillende auteurs (a), werken met en zonder auteur (b), geen van beide/alle auteurs (c). Het doel is om alle te combineren werken op één auteurspagina te krijgen. Bij (a) wordt dat één van de gegeven auteurs, bij (b) de auteur die wèl gegeven wordt en bij (c) een tijdelijke zelfverzonnen auteur (de mijne heet Combi Helper).
Voor het combineren hoef je je overigens niet te laten leiden door wie daadwerkelijk het meest voor de auteurspositie in aanmerking komt. Ik ga meestal voor de 'makkelijkste' naam, d.w.z. liefst zonder lange ij (gedraagt zich vreemd binnen LT), voorvoegsels (je weet niet waar de komma valt) of diacritische tekens.
Open het werk met de ontbrekende of 'foute' auteur. Kopieer de boekgegevens exact door te knippen/plakken vanaf de edities- of bijzonderhedenpagina (titel en indien van toepassing auteur en ISBN). Plak deze gegevens in het formulier handmatig toevoegen. Sla het op. Als het goed is heeft de tijdelijke kopie zich 'aangesloten' bij het te manipuleren werk (aantal andere leden is minstens 1); anders verwijderen en opnieuw proberen. Na verloop van tijd ontstaat handigheid.
Open 'bewerken' voor het zojuist toegevoegde werk en vul de gewenste auteur (danwel combihelper) in. In een van de instructies die ik las werd ook aanbevolen om een kleine wijziging in de titel aan te brengen (ik plak een s achter een van de eerste titelwoorden). Of dat strikt noodzakelijk is weet ik niet, maar ik doe het altijd braaf (het komt in ieder geval goed van pas bij het opruimen van de rommel, zie verderop). Sla op. Doe dit voor alle werken die verplaatst moeten worden. Nu valt er eenvoudig te combineren vanaf de auteurspagina.
Dan: spaanders opruimen. Verwijder de tijdelijke exemplaren uit je collectie. Open de editiespagina van het zojuist gecombineerde werk en scheid de (door jezelf) verminkte titel(s) er uit. Dit zijn nu 0 copy (lege) titels geworden, die je simpelweg kunt laten 'wegvliegen'.

Ik hoop dat je met deze informatie uit de voeten kunt. Veel succes.

met vriendelijke groet,

Suzanne (stortemelk)

Ha sneuper,

Leuk dat je dat opgevallen is... Moet wel eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd alleen maar in de christelijke categorie boeken lees, met uitzondering van een paar boeken over leiderschap. Literatuur (Mak/Mulish) kom ik eigenlijk niet meer aan toe. Ook mijn Stephen King collectie heeft menig christen verbaasd, maar ja, ben pas een aantal jaartjes christen.

Driscoll ken ik van mijn tijd in Vancouver. Ik heb hem vorig jaar ontmoet in London en heb nog wat contact met zijn Acts29 netwerk. Ik heb al zijn boeken volgens mij en luister zeker een keer per week naar een podcast van hem.

Groeten!

Thanks for accepting my request....
Dank je wel voor je bericht.
Ik ben ook benieuwd.
Groetjes, Mieke
Hallo Sneuper,

Omdat we veel boeken gemeen hebben tot nu toe, heb ik je maar als interessante boekenverzameling aangemerkt. Leuk dat je even reageerde.
Takkenbos
Hoi Sneuper,

Ik lees al een tijd je weblog en na je laatste stukje kwam ik op het idee je eens op LT op te zoeken. We delen inderdaad een paar mooie boeken, waarvan Shalev er zéker één is. Wellicht dat het er nog meer zijn, want na 200 boeken ingevoerd te hebben moest ik gaan betalen voor mijn account, en daar moet ik nog even een creditcard voor regelen.
De winkeldagboeken zijn zeker een aanrader, vooral het tweede boek (Oude Gracht 234) is een aanrader, bij tijd en wijle echt een hilarisch boek.

Succes met je verzameling, je bent qua collectie-omvang en kennis van de collectie een groot voorbeeld voor me!

Hartelijke groet,
Sanne
beste sneuper,

dank voor de lovende woorden. het truukje is : 1) Ga naar 'bewerk profiel' 2) Om een beeld op te roepn in je profiel gebruik je veld 'Over mezelf' en voeg je het volgende toe : 3) Wijzigen opslaan. De urlreferentie van de omslag van je boek vind je door te klikken met linkermuisknop op het beeld van de omslag, dan te klikken op Properties. De url staat dan onder Address(URL)
Om van de watertanden, uw verzameling boekenweekgeschenken !
vr.gr.
Theo de klerk
Beste Sneuper,
Dank voor uw vriendelijke woorden.
Die bezoekersstatistiek doet niet meer dan het begrip inhoudt: het telt de bezoekers en geeft aan vanuit welk land de bezoeker komt, niet meer. Ik vond het destijds wel aardig. Installatie is eenvoudig: klik maar op het plaatje en na twee bladzijden verder klikken kun je een regel (in HTML) kopiëren en op je eigen profiel plaatsen.

Vriendelijke groet,
Theo de Klerk

Beste Sneuper,
Dank voor uw vriendelijke woorden.
Die bezoekersstatistiek doet niet meer dan het begrip inhoudt: het telt de bezoekers en geeft aan vanuit welk land de bezoeker komt, niet meer. Ik vond het destijds wel aardig. Installatie is eenvoudig: klik maar op het plaatje en na twee bladzijden verder klikken kun je een regel (in HTML) kopiëren en op je eigen profiel plaatsen.

Vriendelijke groet,
Theo de Klerk

Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 92,671,979 books! | Top bar: Always visible