HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Elfquest vol 1 #17: The First War

by Wendy Pini

Other authors: See the other authors section.

Series: Elfquest (17)

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
1911,135,847 (4)None
Tegneserie. Ulverytterne beslutter sammen med De Hjemvendte at gå i krig mod troldene for at erobre De Højes bolig.
@drawer 1.2.2 (1) american comic (1) bw (1) comic (2) comic book (1) comics (5) comix (1) complete (1) Dutch (1) elfquest (4) Elverfolket (1) elves (1) English (1) epic (1) fantasy (4) fiction (2) German (1) mag (1) must read (1) own (1) read (1) read in (1) SAB:Hci (1) series (1) thierry1-6 (1) untranslated (1)
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Ulverytterne er kommet til Det Blå Bjerg for at mødes med Flyvefolket og finde ud af mere om De Høje, som alle nedstammer fra. I Det Blå Bjerg er Voll lederen og han fortæller om De Højes gamle hjem, Paladset. Men han bliver dræbt af bjergtrolde og Ulverytternes høvding Ilder bliver hårdt såret. De bliver reddet af en flok sneelvere på rensdyr. Ilder er ved at dø, men hans gamle rival Rayek dukker op og redder ham. En anden ulverytter Blinker blev endnu hårdere såret og efterladt, men hans partner Skovbæk kan ikke finde liget, da hun søger efter det. Sneelvernes leder er kvinden Kahvi og stammen kalder sig De Hjemvendte. Her møder Ulverytterne stenformeren Ekuar. Bjergtroldene har udkæmpet et stort slag mellem Kong Frådsemås og Kong Gråskarn. Halvelveren Tveæg lokker Rayek og Ilder i en fælde. Rayek kan svæve, men Ilder falder ned og ned og havner foran et ulvekobbel.
Ilders børn, datteren Glød og drengen Solstrejf, bruger ca 2 sekunder på at få Rayek til at hjælpe Ilder for de ved præcist hvordan Rayek tænker. Rayek opdager nogle trolde, der kigger på ulvekoblet og Ilder, så han flytter Ilder over til troldene, som det går ilde. Spinderen Blomstervinge blæser klæbrigt spind i øjnene på en trold og Rayek følger op med et spyd, så ingen trolde slipper væk. Tilbage hos De Hjemvendte taler Kahvi og Ilder sammen. for Ilder undrer sig over at De Hjemvendte er så tæt på Paladset og ikke er gået det sidste stykke. Kahvi og Rayek kan fortælle at det ikke er så let. Mange har prøvet, men ingen er vendt tilbage. Egerod og Rayek driller hinanden lidt med øgenavne Pelskind og Sorthår. De holder krigsråd og Ilder bestemmer sig for at stole en smule på Tveæg og på den måde få Ulverytterne og De Hjemvendte ind i troldenes huler. De holder en stor fest (eller måske sexorgie?) aftenen inden de begiver sig i kamp, så små nye elvere kan tage pladsen fra dem, der måtte falde i slaget. De begiver sig ind i hulesystemet og som noget af det første hjælper de ulvekoblet op. Ulvene kan ikke lide trolde og det får de hurtigt lov at gøre noget ved, for elverne løber i et baghold, som tre trolde har lavet fordi de forestillede sig at der måske kom et par elvere. Det er imidlertid en hærstyrke, de har lavet baghold for, så de bliver hurtigt til ulvefoder. Tveæg er ved at drille Kong Frådsemås, så der kan blive en god kamp. Noget af det første elverne får at se er Kong Gråskarns trolde, der er slaver hos Frådsemås. Der er en vagt for hver fem slaver, så elverne kunne godt bruge lidt hjælp. Måske Gråskarns trolde gerne vil have hævn? Ilder og Tyde genkender troldene Eddertudse og Pilenæse og laver en hurtig alliance. Inden der kommer forstærkninger til vagterne skynder de to trolde og elverne sig gennem en port, som Frådsemås' vagterne ellers gør sig umage for at lukke. Ekuar laver et hul i stendøren og lukker den også oveni en uheldig trold. Sneelveren Vaya, som Ulverytteren Pløk har fattet sympati for, vælger at være bagtrop og når ikke ind.

Endnu en cliffhanger. Vaya er fanget af troldene. Og Ulveryttere og Hjemvendte er på gennem troldenes hulesystem og kan mærke Paladsets magi på afstand. ( )
  bnielsen | Apr 15, 2020 |
no reviews | add a review

» Add other authors (6 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Wendy Piniprimary authorall editionscalculated
Pini, RichardEditormain authorsome editionsconfirmed
Pini, RichardAuthormain authorsome editionsconfirmed
Pini, Richardmain authorsome editionsconfirmed
Pini, Richardsecondary authorsome editionsconfirmed

Belongs to Series

You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Tegneserie. Ulverytterne beslutter sammen med De Hjemvendte at gå i krig mod troldene for at erobre De Højes bolig.

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Rating

Average: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 2
3.5
4 1
4.5
5 2

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 203,219,492 books! | Top bar: Always visible