HomeGroupsTalkZeitgeist
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Opmerkelijke ik : van leuk talent naar…
Loading...

Opmerkelijke ik : van leuk talent naar personal brand

by Cees Harmsen

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
113,689,591NoneNone
Recently added by-Cicero-

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Het is dringen geblazen voor de gewilde banen, leuke opdrachten en uitdagende projecten. Het aantal professionals en creatieve ondernemers overtreft de vraag en er is sprake van sterk toenemende internationale concurrentie. Daarom is het belangrijker dan ooit om juist nẠte laten zien wat je echt kunt en waard bent. Maar hoe zet je jouw vaardigheden om in opmerkelijk succes? Hoe word je van leuktalent een sterke personal brand? Door een bescheiden merk ik te ontwikkelen tot een opmerkelijke ik!Dit boek laat zien hoe je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheidkunt ontwikkelen door je unieke combinatie van talenten, kennis en ervaringen te vertalen in krachtige ambities en zichtbaar succes. Aan de hand van het acceleratormodel leer je in 5 versnellingen (acceptatie " ambitie " authenticiteit " attentie " autonomie) hoe je jezelf als personal brand op de kaart zet. Daarnaast biedt Opmerkelijke ik de complete psychologie vanpersonal branding. Aan de hand van psychologische technieken en oefeningen leer je onder andere je omgeving, je werk en je geluk op positieve wijze te beïnvloeden als opmerkelijke personal brand. Dit draagt bij aan alles wat werken echt leuk maakt: uitdaging, erkenning, persoonlijke groei, verantwoordelijkheid en faire competitie. Dus hoe opmerkelijk wil jij worden?Cees Harmsen heeft 25 jaar internationale praktijkervaring als adviseur,coach en presentator. Hij publiceerde eerder ook Een zee van tijd (2001), Een mooie tijd (2003) en This is your wake-up call (2008).Bij dit boek hoort een uniek onlinewerkboek met 63 oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt om jezelf van leuk talent tot een sterke personal brand te ontwikkelen. Gratis te downloaden met de persoonlijke toegangscode in dit boek.

Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Personal branding is een Amerikaanse manier om jezelf te profileren en te verkopen door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je loopbaan, en je professionele doen en laten. De auteur legt in dit studieboek uit dat het ook een methode is voor persoonlijkheidsontwikkeling die past bij de huidige kennis- en belevingseconomie, en die een logisch vervolg is op 'empowerment' en 'persoonlijk leiderschap' uit de 20e eeuw. Via de vijf A's (acceptatie, ambitie, authenticiteit, attentie en autonomie) geeft hij een vijffasenplan om zelf een begrip of merk op de arbeidsmarkt te worden. Dit gebeurt met voorbeelden en verwijzingen naar oefeningen in een onlinewerkboek. De toegangscode voor dit bijhorende 'onlinewerkboek' staat op de binnenkant van de kaft gedrukt. Het kader is de positieve psychologie; de nadruk ligt op de talenten en capaciteiten en niet op beperkingen en tekortkomingen van iemand. Hij bouwt hiermee voort op de ideeen van de managementgoeroe Tom Peeters. Een goed hbo-studieboek voor de carriere-ontwikkeling van de ZZP-er, met name kenniswerkers en adviseurs.

(NBD|Biblion recensie, Drs. J.J.M. van der Heijden)
  -Cicero- | Sep 17, 2011 |
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Swap Ebooks Audio

Popular covers

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 120,832,972 books! | Top bar: Always visible