HomeGroupsTalkZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Het Beste Boek 255: Twee Zomers / Levenslang…
Loading...

Het Beste Boek 255: Twee Zomers / Levenslang / De Lange Tocht / Het… (2009)

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
213,763,435 (5)None
Recently added byBesselina, Ruud-Neumeijer

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

TWEE ZOMERS: Michael Berg

Chantal Zwart werkt sinds kort als presentatrice voor een regionale radiozender in de Limousin. Ze geniet van het landelijke van de streek en koopt er een oud huis, in een klein gehucht. in het verleden blijkt er een meisje te zijn verdwenen en Chantals buurman was een verdachte in de zaak. Tijdens het puinvrij maken van een ingestorte schuur in de tuin stuiten Chantal en haar vriendin op een oude kelder. Als ze er binnengaan, vinden ze een lijk. Zou dit het vermiste meisje zijn? En zal nu eindelijk duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor haar dood?

LEVENSLANG: Jeffrey Archer

Als Danny Cartwright de dag ervoor of erna Beth Wilson ten huwelijk had gevraagd, dan zou hij niet zijn gearresteerd en beschuldigd van de moord op zijn beste vriend. Nadat de getuigen zijn gehoord, krijgt Danny 22 jaar celstraf en wordt hij naar de zwaar beveiligde gevangenis van Belmarsh gestuurd. Maar de werkelijke daders, Spencer Craig, Lawrence Davenport, Gerald Payne en Toby Mortimer onderschatten Danny's vastberadenheid om wraak te nemen. Hierdoor slagen de moordenaar en zijn drie handlangers er niet in zich aan hun lot te onttrekken. Zij moeten vechten voor kun toekomst...

DE LANGE TOCHT: Will North

Soms verschijnt degene op wie je wacht zomaar uit het niets. Voor Fiona Edwards gebeurt dat als Alec Hudson voor de deur van haar Bed & Breakfast in Wales staat. Fiona is getrouwd met David, die al jarenlang aan een slopende ziekte lijdt. Alec is naar dit afgelegen oord aan de voet van de Cadair Idris gekomen om de as van zijn overleden ex-vrouw en beste vriendin te verstrooien. Al snel groeit de aantrekkingskracht tussen Fiona en Alec. Gevangen tussen haar passie voor Alec en haar loyaliteit aan haar man ziet Fiona zich gesteld voor een onoplosbare impasse.

HET LAATSTE ZWIJGEN: Simon Beckett

Als Runa, een eiland van de Hebriden, wordt getroffen door een hevige storm, is alle contact met het vasteland verbroken. Forensisch antropoloog dr. David Hunter bevindt zich op het eiland om verdachte stoffelijke resten die in een oud boerderijtje zijn gevonden, te onderzoeken. Eén hand en beide voeten zijn nauwelijks door vuur aangetast, maar voor het overige ligt er niets dan as, wat zwartgeblakerde beenderen en een kapotte schedel. Een moord? Een ongeval? David Hunter loopt al snel vast met zijn onderzoek. De eilandbewoners zwijgen, maar Hunter is volhardend en onthult een duister geheim in het hart van de gemeenschap.

Bron: Readers Digest Omnibus 255 ( )
  Besselina | Jul 25, 2011 |
no reviews | add a review

» Add other authors (1 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Digest, Readersprimary authorall editionsconfirmed
Archer, Jeffreysecondary authorall editionsconfirmed
Beckett, Simonsecondary authorall editionsconfirmed
Berg, Michaelsecondary authorall editionsconfirmed
North, Willsecondary authorall editionsconfirmed
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original language
Canonical DDC/MDS

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: (5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5 1

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 134,912,817 books! | Top bar: Always visible