HomeGroupsTalkZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Het Beste Boek 174: Onthulling / De…
Loading...

Het Beste Boek 174: Onthulling / De Meilinghoeve / Verborgen rijkdommen /… (1995)

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
312,875,006NoneNone
Recently added byBesselina, omnipotent

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

ONTHULLING: Michael Crichton

Het begon als een gezellig onderonsje tot besluit van de dag met de nieuwe baas: een glas wijn, een beetje bijpraten over vroeger. Volkomen onschuldig allemaal. Maar voor de veelbelovende computerdeskundige Tom Sanders betekende het meer. Zijn nieuwe baas, Meredith Johnson, was tevens een oude vlam, die ernaar verlangde om hun romance weer op te rakelen. Of niet? Van de ene dag op de andere worden Toms huwelijk, reputatie en briljante carrière bedreigd door aanklachten wegens ongewenste intimiteiten. Waar is Meredith op uit? Wanneer Tom begint terug te vechten, wordt het antwoord steeds schimmiger. Een nieuwe superbestseller van de schrijver van Jurassic Park.

DE MEILINGHOEVE: Johanne A. van Archem

Dit boeiende verhaal over de Twentse boerenfamilie Meiling speelt zich af aan het begin van deze eeuw. Hoofdpersoon is Aant Meiling, een onvriendelijke vrijgezel die al jarenlang keihard werkt op de familieboerderij, zonder enige waardering of vergoeding van zijn vader Kobus. De boerderij drijft feitelijk op Aant. Van zijn slappe broer Johan is niets te verwachten. Na een ernstig conflict met zijn vader en Johan is voor Aant de maat vol. Hij kan de luiheid en de oneerlijkheid niet langer aanzien, verlaat huis en haard en verhuurt zich bij een pacht-boer van de grootste textielfabrikant in Almelo. Maar daar blijven zijn talenten niet onopgemerkt.

VERBORGEN RIJKDOMMEN: Nora Roberts

Dora Conroy is gek op koopjes. Als jonge antiekhandelaarster in Philadelphia met gevoel voor het ongewone, heeft zij zojuist op een veiling een goede slag geslagen met een collectie buitenissigheden. Maar tot haar ontzetting bemerkt zij dat haar nieuwe aanwinsten als een magneet moord blijken aan te trekken. Het duurt niet lang of Dora en haar buurman, de stugge ex-politieman Jed Skimmerhorn, werken samen tegen een internationale smokkelaar. En bemerken tevens dat er wellicht meer tussen hen kan zijn dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

OSCAR: Commander Nils Lied

Vele oude zuidpoolonderzoekers rekenen het zigzaggen over sneeuw en ijs op een krakende houten slee achter een span husky's tot hun aangenaamste en best bewaarde herinneringen. Maar naarmate de jaren verstreken, is het opwindende gehuil van de honden van de onderzoekers steeds meer verdwenen, om te worden vervangen door het gebrul van de verbrandingsmotor. In dit portret van Oscar, de beroemdste en meest geliefde van alle Antarctische husky's, geeft Nils Lied ons een fascinerend beeld van het leven op een uitgestrekt maar weinig bekend continent in een voorbij tijdperk van groot avontuur.

Bron: Readers digest 174
  Besselina | Aug 9, 2013 |
no reviews | add a review

» Add other authors (1 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Digest, Readersprimary authorall editionsconfirmed
Archem, Johanne A. vansecondary authorall editionsconfirmed
Crichton, Michaelsecondary authorall editionsconfirmed
Lied, Nilssecondary authorall editionsconfirmed
Roberts, Norasecondary authorall editionsconfirmed
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original language
Canonical DDC/MDS

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 132,538,659 books! | Top bar: Always visible