HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Het Beste Boek 173: De val van de Vredeborgh / Slotpleidooi / Ontsnapt / De geselecteerden

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
314,088,863NoneNone
Recently added byBesselina, omnipotent
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

DE VAL VAN DE VREDEBORCH: Thea Beckman

In de zestiende eeuw dreigen de zuidelijke en noordelijke Nederlanden wreed verscheurd te worden — door de Inquisitie, door honger, oorlog, onderdrukking, muitende Spaanse soldaten. Aan Utrecht, de woonplaats van brouwer Jan Jacobs van Leemputte en zijn gezin, lijken de ergste verschrikkingen van de Tachtigjarige Oorlog echter voorbij te gaan. Tot het geweld ook de weg naar die stad vindt en de Leemputtes de vreselijke gevolgen zullen moeten dragen. Schrijfster Thea Beckman weet die turbulente jaren uit onze vaderlandse geschiedenis op indringende wijze tot leven te brengen.

SLOTPLEIDOOI: Clifford Irving

Twaalf jaar geleden nam Ted Jaffe ontslag bij het armlastige Openbaar Ministerie in Florida om een veel lucratievere baan bij een deftig advocatenkantoor aan te nemen. Hij is daar al geruime tijd vennoot als bij verneemt dat een man die ooit door zijn toedoen tot de doodstraf is veroordeeld, wellicht toch onschuldig is. Die man leeft nog. En terwijl Ted toffe uiterste pogingen doet om een nieuw proces mogelijk te maken, weet hij dat alles, zowel zijn eigen toekomst als die van zijn cliënt, zal afhangen van zijn slotpleidooi. Huiveringwekkende spanning door de auteur van De Advocaat.

ONTSNAPT: Monica Hughes

De veertienjarige Leonora kan niet goed overweg met de nieuwe echtgenoot van haar moeder en zijn twee zonen. Als het nieuwbakken gezin vervolgens gezamenlijk op vakantie gaat in de Canadese bossen, ontstaat er al gauw irritatie. Leonora voelt zich door iedereen miskend en in de steek gelaten. Op een gegeven moment krijgt ze er zó schoon genoeg van, dat ze besluit er op een riskante maar opwindende manier tussenuit te knijpen: met een kano over het onstuimige, snelstromende water van de rivier de Brazeau! Een aangrijpend familiedrama over volwassen worden en de pijn en vreugde die daarmee verbonden zijn.

DE GESELECTEERDEN: E Paul Wilson

Toelating tot het Ingraham Instituut voor Geneeskunde is voor Quinn Cleary de enige mogelijkheid om arts te worden, iets waarvan ze haar hele leven al droomt. De school heeft uitstekende docenten, uitmuntende voorzieningen en — nog belangrijker — vraagt geen college-geld. Maar zoals Quinn en haar studie-genoot Tim Brown spoedig ontdekken, moet er toch een prijs worden betaald. En hoe hoog die prijs is, zal blijken als Tim bij toeval op een duister geheim stuit en hij en Quinn op onderzoek uitgaan... Een maar al te waarschijnlijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de medische wetenschap.

Bron: Readers digest 173
  Besselina | Aug 9, 2013 |
no reviews | add a review

» Add other authors (2 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Digest, Readersprimary authorall editionsconfirmed
Beckman, Theasecondary authorall editionsconfirmed
Hughes, Monicasecondary authorall editionsconfirmed
Irving, Cliffordsecondary authorall editionsconfirmed
Winston, F. Paulsecondary authorall editionsconfirmed

Belongs to Publisher Series

Het Beste (173)
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
De val van de Vredeborch / Thea Beckman.

Slotpleidooi / Clifford Irving.

Ontsnapt / Monica hughes.

De geselecteerden / F. Paul Wilson.
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Genres

No genres

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 202,649,005 books! | Top bar: Always visible