HomeGroupsTalkZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Het Beste Boek 171: Erecode van een dief /…
Loading...

Het Beste Boek 171: Erecode van een dief / Rivieren van goud / Coverstory…

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
212,551,640NoneNone
Recently added byBesselina

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

ERECODE VAN EEN DIEF: Jeffrey Archer

Een ingenieus geconstrueerde thriller, even actueel als de krantekoppen van vandaag. In Washington breekt een nieuw tijdperk aan, met een nieuwe president in het Witte Huis. Maar tienduizend kilometer verder, in een bunker in Bagdad, zit een wraakzuchtige dictator die een oude nederlaag niet kan verkroppen. Het is tijd om de rekening te vereffenen, en hij komt met een ongehoord plan — dat nog kans van slagen heeft ook. Slechts twee dingen staan hem in de weg: een zachtaardige rechtenprofessor en een mooie agente van de Mossad.

RIVIEREN VAN GOUD: Janet Edmonds

Alaska aan het eind van de vorige eeuw. Voor Amity Jones was dat ruige maar prachtige land bepaald niet wat zij ervan verwachtte toen ze haar thuis in Engeland verliet om "postorderbruid" te worden van een Canadese "boer." Wat ze aantreft is de ongetemde grens van de beschaving, waar iedere dag avontuur brengt en een beroep doet op haar moed. Maar een nog grotere beproeving dan het land zijn de rusteloze mannen die er komen zoeken naar goud. Hondesleden en sneeuwstormen, vuurgevechten en romantiek —het maakt alles deel uit van dit meeslepende epos uit de dagen van de goudzoekers in de Klondike.

COVERSTORY: Felix Thijssen

Topjournalist Berend van Zuilen van het weekblad De Ster raakt bij een onderzoek naar het illegaal dumpen van chemisch afval zijn beste collega kwijt: hij komt bij een mysterieus auto-ongeluk om het leven. Berend is er kapot van, maar hij is ook vastbesloten in deze zaak de onderste steen boven te krijgen. Tijdens zijn onderzoek krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Marlies Moerman, de kleindochter van zijn directeur, blijkt op hetzelfde spoor te zitten. Aanvankelijk heeft Berend weinig met haar op, maar zij bevrijdt hem uit een levensgevaarlijke situatie. .

DE STILLE HEUVELS: Joyce Stranger

Een afgelegen huisje in de Schotse Hooglanden is niet het beste thuis voor een tienermeisje, maar op die plek vestigt Kevin McKendrick zich met zijn dochter na de dood van zijn vrouw. Ze hebben de tragedie nog lang niet verwerkt. Kevin probeert vergetelheid te vinden in zijn werk, terwijl Kate voor zichzelf moet zorgen. De eenzame dertienjarige maakt urenlange zwerftochten door de heuvels en langs de kust, geheel opgaand in een fantasiewereld. Pas wanneer ze stuit op een gewonde wilde kat, even solitair als zijzelf, begint haar treurende hart te genezen. Joyce Stranger beschrijft op betrokken wijze de band tussen twee bange en verlaten schepsels.

Bron: Readers digest 171
  Besselina | Jul 31, 2013 |
no reviews | add a review

» Add other authors (1 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Digest, Readersprimary authorall editionsconfirmed
Archer, Jeffreysecondary authorall editionsconfirmed
Edmonds, Janetsecondary authorall editionsconfirmed
Stranger, Joycesecondary authorall editionsconfirmed
Thijssen, Felixsecondary authorall editionsconfirmed
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 126,330,993 books! | Top bar: Always visible