HomeGroupsTalkZeitgeist
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Vanwege de hond; De stiefvader; Gesloten…
Loading...

Vanwege de hond; De stiefvader; Gesloten kamer; Scherven in het zand

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
113,689,591NoneNone
Recently added byBesselina

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

DE STIEFVADER: Mary Higgins Clark

Toen ze tien jaar oud was, schoot Liza Barton haar moeder dood. De rechtbank oordeelde dat het een ongeluk was. Maar haar gewelddadige stiefvader beweerde dat het een opzettelijke daad was en de pers gaf hem gelijk. Meer dan twintig jaar later keert Liza, die haar naam is Celia heeft veranderd, terug naar het huis van haar ongelukkige jeugd. Daar schuilt nog altijd een dodelijk geheim.

VANWEGE DE HOND: Tom Kamlag

TV-researcher Ron Hering hield zich jarenlang alleen nog maar bezig met zijn glasverzameling en zijn oude elpees. Hij heeft zich door pijnlijke gebeurtenissen in zijn leven afgezonderd van de mensen. Na de moord op televisiemisdaadverslaggever Hein Niebroek krijgt Ron ongewild de zorg voor Heins airedaleterriër. De hond gaat een steeds grotere rol in zijn leven spelen, waardoor hij weer onder de mensen komt. Hij raakt bevriend met zijn Turkse buurvrouw Saniye en haar kinderen Teun en Yashmine, en met rechercheur Matt Teurlings. Ook krijgt hij weer contact met Heins ex-vrouw Guuske. Door deze contacten raakt Ron steeds meer betrokken bij de moordzaak. Uiteindelijk wordt hij zelf doelwit. Hij beseft dat hij degene is die de raadsels rond de moord moet oplossen en tegelijkertijd de spoken van zijn verleden moet verdrijven. Met zijn nieuwe vrienden, die ieder zo hun eigen problemen kennen, gaar hij op onderzoek uit. 'Vanwege de hond' is het spannende misdaadromandebuut van Tom Kamlag.

GESLOTEN KAMER: Dennis Lehane

Zomer 1954. U.S. marshal Teddy Daniels komt aan op Shutter Island, waar het Ashecliffe Hospital, een inrichting voor psychopatische misdadigers is gelegen. Samen met zijn partner, Chuck Aule, onderneemt hij een speurtocht naar Rachel Solando, een voortvluchtige moordenares. Maar ook Teddy Daniels heeft zijn geheimen. Hoe dichter Teddy en Chuck de waarheid naderen, des te meer ze beginnen te geloven dat ze Shutter Island misschien nooit meer zullen verlaten. Want iemand is bezig hen tot waanzin te drijven'

SCHERVEN IN HET ZAND: Dina Ahmed

Dina Ahmed is de eigenaresse van een florerende bloemenzaak in Manhattan, haar bloemstukken ; prachtige mozaïeken van kleur ; zijn zeer gewild. Ze is al jaren gelukkig getrouwd met de succesvolle zakenman Karim. Haar oudste zoon Jordy is al het huis uit en de tweeling, Suzanne en Ali, is net zes jaar. Dina geniet van haar leven. Maar als ze op een dag thuiskomt en Suzanne en Ali zijn niet thuis ontdekt ze dat haar geluk, net als een mooi boeket, teer en vergankelijk is.

Karim heeft de kinderen meegenomen naar Jordanië, naar het huis van zijn ouders. Hij laat Dina weten zich niet meer thuis te voelen in Amerika. Hij wil de kinderen binnen de beschermde omgeving van zijn familie een meer traditionele opvoeding geven.

Voor Dina komt dit als een volslagen verrassing. Ze dacht een goed huwelijk te hebben en de kinderen waren gelukkig. Totaal ontredderd belt ze de politie, maar al snel blijkt dat die niets voor haar kan doen. Met de steun van twee trouwe vriendinnen zal Dina alles op alles moeten zetten om haar kinderen weer terug te krijgen.

Bron: Readers digest 239
  Besselina | Jul 21, 2013 |
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Swap Ebooks Audio

Popular covers

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

You are using the new servers! | About | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 117,046,927 books! | Top bar: Always visible