HomeGroupsTalkZeitgeist
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Een goed jaar; Een kind in nood; Trojaanse…
Loading...

Een goed jaar; Een kind in nood; Trojaanse Odyssee; De goden-moorden

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
113,689,591NoneNone
Recently added byBesselina

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

EEN GOED JAAR;

Het komt voor Max Skinner als een geluk bij een ongeluk: tegelijk met het bericht dat een eind maakt aan zijn carrière als effectenmakelaar in Londen, ontvangt hij een brief uit Frankrijk. Zijn oom heeft hem een huis in de Provence nagelaten, alsook de wijngaard die erbij hoort.
Dus vertrekt Max naar Zuid-Frankrijk om zijn leven een nieuwe wending te geven. De landelijke rust is echter van korte duur wanneer een knappe jongedame uit Californië opduikt die eveneens aanspraak maakt op de erfenis.

EEN KIND IN NOOD;

De zevenjarige Venus Fox heeft zichzelf afgesloten van de buitenwereld. Ze spreekt en luistert niet meer. Niemand kan tot haar doordringen. Dan komt ze in het klasje bij juf Torey Hayden. Hierin zitten kinder en die speciale aandacht nodig hebben. Torey Hayden laat geen techniek onbeproefd om contact met het emotioneel beschadigde meisje te krijgen. Dit lijkt succesvol, maar wanneer eindelijk de doorbraak komt, neemt de thuissituatie bij dit verwaarloosde kind een dramatische wending...

TROJAANSE ODYSSEE:

Mariene wetenschappers Summer en Dirk Pitt krijgen een opdracht nieuw en raadselachtig geval van vervuiling te onderzoeken. Dit vormt een ernstige bedreiging voor het broze zeeleven rond de Navidadbank en andere koraalriffen in de Caribische Zee. Hun missie neemt een onverwachte wending als een verkennende duik een aantal opmerkelijke historische artefacten oplevert. Als ze horen dat een reusachtige orkaan hun kant op komt, kunnen ze slechts hopen dat hun vader, Dirk Pitt senior, hen zal redden.
Een spannend avontuur van de onnavolgbare Clive Cussler

DE GODEN-MOORDEN;

Achttien jaar na de verdwijning van zijn zusje Valerie wordt Simon Graf, privédetective in München, bezocht door een meisje dat vertelt dat ze in de ban van het Kwaad is. Ze vraagt om zijn hulp en zegt dat hij niet weer tekort mag schieten zoals destijds bij Valerie.
Een paar dagen later wordt ook zij vermist. Kort daarna ontvangt Simon foto's van zijn zusje, gekleed in doodshemd en bruidssluier, en de nachtmerrie van toen herleeft. Samen met zijn collega, Malina Maltzan, gaat Simon op reis in zijn eigen verleden; een reis die leidt door een moeras van waanzin en obsessie.

Bron: Readers digest 241
  Besselina | Jul 21, 2013 |
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Swap Ebooks Audio

Popular covers

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

You are using the new servers! | About | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 117,073,364 books! | Top bar: Always visible