HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Het Beste Boek 182: Het alibi / Die zomer in Camden / Het vierkant van de wraak / De vlucht van de valk (1997)

by Reader's Digest

Other authors: Pieter Aspe (Author), Elaine Clark McCarthy (Author), Richard North Patterson (Author), LaVyrle Spencer (Author)

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
215,254,281NoneNone
Recently added bydmpagj, Besselina
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

HET ALIBI: Richard North Pattervon

Christopher Paget heeft alles: rijk, aantrekkelijk, aan de top van zijn carrière als advocaat. Hij is kandidaat voor een zetel in de senaat. Hij is ook smoorverliefd op zijn associée, Teresa Peralta, en een huwelijk lijkt prikkelend dichtbij. Teresa is verwikkeld in een echtscheiding, maar wanneer haar man dood wordt aangetroffen — mogelijk vermoord -- wendt de politie zich tot de beroemde advocaat voor antwoorden. En opeens ziet het ernaar uit dat het goede leven voorbij is voor Chris Paget.

DIE ZOMER IN CAMDEN: LaVyrle Spencer

In Camden, in de staat Maine, doet het nieuws als een lopend vuurtje de ronde. Na achttien jaar is Roberta Jewett teruggekeerd naar haar geboortegrond met haar drie dochters.., en zonder echtgenoot! Echtscheiding is ongehoord in 1916 en de mensen fronsen hun wenkbrauwen bij het horen van Roberta's nieuwerwetse opvattingen. Maar wat ze eigenlijk gewoon wil is haar dochters in alle vrede grootbrengen, zonder hulp van buitenaf. Daar bedankt ze voor. Maar wanneer de vijandigheid jegens, haar groeit, merkt ze dat ze het niet alleen aankan, en dan luistert ze naar de stem van haar hart.

HET VIERKANT VAN DE WRAAK: Pieter Aspe

Ludovic Degroof is een van de rijkste en machtigste mannen van Brugge. Zijn positie komt in gevaar wanneer in de juwelenzaak van zijn zoon Ghislain wordt ingebroken, en de waardevolle buit ter plaatse in een bak koningswater opgelost. De inbrekers laten een raadselachtige handtekening achter: een Latijnse spreuk uit de middeleeuwen die bekend staat als 'het vierkant van de tempeliers'. Beetje bij beetje ontrafelt adjunct-commissaris Pieter Van In, bijgestaan door de hoogst aantrekkelijke substituut van de procureur Hannelore Martens, het duistere verleden van Ludovic Degroof.

DE VLUCHT VAN DE VALK: Elaine Clark McCarthy

De vlucht van de valk is het aangrijpende en poëtische verhaal van een liefde die alle grenzen overschrijdt. Rhodri MacNeals teruggetrokken leven op zijn arendsnest hoog in de bergen bood hem precies wat hij altijd had gewild: rust, eenzaamheid en de vrijheid om iedere morgen zijn schitterende valken te laten vliegen. Waarom voelt hij dan diep vanbinnen, ondanks zijn bijna perfecte leven, zo'n schrijnende leegte? Op een voorbeschikte dageraad in oktober verandert alles, wanneer een andere zoekende ziel, India Blake, voor Rhodri's deur verschijnt op zoek naar haar eigen droom.

Bron: Readers digest 182
  Besselina | Aug 9, 2013 |
no reviews | add a review

» Add other authors (1 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Digest, Reader'sprimary authorall editionsconfirmed
Aspe, PieterAuthorsecondary authorall editionsconfirmed
McCarthy, Elaine ClarkAuthorsecondary authorall editionsconfirmed
Patterson, Richard NorthAuthorsecondary authorall editionsconfirmed
Spencer, LaVyrleAuthorsecondary authorall editionsconfirmed
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Genres

No genres

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 204,711,318 books! | Top bar: Always visible