HomeGroupsTalkZeitgeist
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

PROPABILITET & STATISTIKA E ZBATUAR (…
Loading...

PROPABILITET & STATISTIKA E ZBATUAR ( KONCEPTE THEMELORE )

by LLUKAN PUKA

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
113,689,591 (5)None
Recently added byjulibardhi

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Parathënie
Teksti që lexuesi merr në dorë, është ndërtuar në përputhje me
ndryshimet që kanë pësuar planet mësimore në kuadrin e procesit të
Bolonjës. Krijimi i diplomës së niveli tè parë në tre vjet, hapja e degëve të
reja në matematikë si inxhiniería matematike dhe ínformatike,
rikonceptimi i degës së matematikës në këtë proces, ndryshimet që kanë
pësuar planet mësimore té degëve të tjera ku mësimi i probabilitetit dhe i
statistikës është i pranishëm, në të gjitha universitetet e vendit, kanë qenë
disa nga motivet e hartimit të kêtij teksti. Ai është një kurs klasik, i
konceptuar si një tekst, që synon konceptet themelore të probabilitetit dhe
të statistikës, pa trajtime matematike té një niveli të lartë. Disa elemenie
të rëndësishme të kësaj natyre janë lënë në formën e një aneksi.
Teksti është mbështetje kryesisht për mësimdhënien e
probabílitetit dhe të statistikës së zbatuar në nivelìn e diplomës Bachelor,
për studentët e degëve matematikë, inxhinieri matematike dhe
informatike dhe informatikë. Ai është mbështetur në Ieksionet e
zhvilluara në këto degë nga autori gjatë viteve të ímplementlmit tiì
procesit të Bolonjës në planet mësimore të Fakultetit të Shkencave té
Natyrës në Universitetin e Tiranës.
` Teksti ndahet në dy pjesë. Ai është menduar të realizohet
përgjithësisht në dy semestra; në semestrin e parë, parash.i1 ( )
  julibardhi | Feb 1, 2015 |
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Swap Ebooks Audio

Popular covers

Rating

Average: (5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5 1

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 119,741,499 books! | Top bar: Always visible