HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Handleiding voor de projectontwikkelaar

by Wouter Neven

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
2None4,269,746NoneNone
Dit boek neemt de projectontwikkelaar bij de hand door de verschillende fasen zodat hij gewapend is om opportuniteiten te grijpen en valkuilen te ontwijken. Het verkrijgen van vergunningen in de drie gewesten (milieuvergunning, stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning, sociaal-economische vergunning) is essentieel voor de opstart van een project. Ook de bodemtoestand moet in orde zijn eer de partners kunnen worden gebonden. Enkele knelpunten bij publiek-private samenwerking kunnen worden opgerakeld. In de uitvoeringsfase wordt de klemtoon gelegd op koop, ruil, onroerende leasing, recht van opstal, erfpacht, vruchtgebruik en financiering van het project. Het boek schetst het samenwerkingskader met de aannemer, de architect, de veiligheidscoördinator, de projectontwikkelaar, de ingenieur, de projectmanager en het controleorganisme. Een apart hoofdstuk wordt gewijd aan de verkoop op plan. In de eindfase van het project komen oplevering, verkoop en verhuur aan bod. Tot slot zoomt het boek in op een aantal fiscale bijzonderheden bij de projectontwikkeling. De auteurs hebben getracht de onderwerpen op een praktische wijze naar voor te brengen met aandacht voor de essentie zonder zich te verliezen in juridisch-technische verwijzingen. ‘Handleiding voor de projectontwikkelaar’ is een betrouwbare gids waaruit zowel de ervaren bouwpromotor als de beginnende ontwikkelaar zijn profijt moet kunnen halen.… (more)
Recently added byClijmansAdvocaten
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

No reviews
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Dit boek neemt de projectontwikkelaar bij de hand door de verschillende fasen zodat hij gewapend is om opportuniteiten te grijpen en valkuilen te ontwijken. Het verkrijgen van vergunningen in de drie gewesten (milieuvergunning, stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning, sociaal-economische vergunning) is essentieel voor de opstart van een project. Ook de bodemtoestand moet in orde zijn eer de partners kunnen worden gebonden. Enkele knelpunten bij publiek-private samenwerking kunnen worden opgerakeld. In de uitvoeringsfase wordt de klemtoon gelegd op koop, ruil, onroerende leasing, recht van opstal, erfpacht, vruchtgebruik en financiering van het project. Het boek schetst het samenwerkingskader met de aannemer, de architect, de veiligheidscoördinator, de projectontwikkelaar, de ingenieur, de projectmanager en het controleorganisme. Een apart hoofdstuk wordt gewijd aan de verkoop op plan. In de eindfase van het project komen oplevering, verkoop en verhuur aan bod. Tot slot zoomt het boek in op een aantal fiscale bijzonderheden bij de projectontwikkeling. De auteurs hebben getracht de onderwerpen op een praktische wijze naar voor te brengen met aandacht voor de essentie zonder zich te verliezen in juridisch-technische verwijzingen. ‘Handleiding voor de projectontwikkelaar’ is een betrouwbare gids waaruit zowel de ervaren bouwpromotor als de beginnende ontwikkelaar zijn profijt moet kunnen halen.

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 155,871,632 books! | Top bar: Always visible