HomeGroupsTalkZeitgeist
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Element 79 by Fred Hoyle
Loading...

Element 79 (edition 1968)

by Fred Hoyle

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
1101109,733 (3)None
Member:bnielsen
Title:Element 79
Authors:Fred Hoyle (Author)
Info:Signet (1968), Mass Market Paperback
Collections:Your library, English paperback sf
Rating:****
Tags:Fiction, Science Fiction, Short Stories

Work details

Element 79 by Fred Hoyle

None

None.

Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Indeholder "Zoomen", "Pym Makes His Point", "The Magnetosphere", "A Play's the Thing", "Cattle Trucks", "Welcome to Slippage City", "The Ax", "Agent 38", "The Martians", "Shortsighted", "A Jury of Five", "Blackmail", "Element 79", "The Judgment of Aphrodite", "The Operation".

"Zoomen" handler om at fortælleren, en professor Wycombe, sammen med fire andre mænd,yorkshiremanden Bill Bailey, australieren Jim McClay, tyskeren Ernst Schmidt, inderen Daghri, og fire kvinder, tyskeren Giselda Horne, kineseren Ling, lancashirekvinden Hattie Foulds fra Lancashire og englænderinden Leonora Mary. Zooen ser ud til at befinde sig i et rumskib på vej ud af solsystemet med en acceleration på lidt over 1 g. Wycombe har nogle ideer om hvorfor de er blevet valgt og at et har noget med udnyttelse af dyr at gøre for Daghri bliver returneret til Jorden, mens de andre otte bliver tilladt at danne par. Hele beretningen er efter mange tusinder af år fundet på en planet, hvor befolkningen ser ud til at være rødhårede og med mongolske øjne.
"Pym Makes His Point" handler om Professor Pym der vædder med djævelen om at han ikke kan komme på et ønske, der vil gøre en permanent forskel for resten af verden. Han vinder for han ønsker sig en bjergkæde på 10 kms højde mellem England og Skotland.
"The Magnetosphere" handler om Pev, der er en engelsk lord, men ikke ret kvik, men til gengæld meget stærk. Han tager til USA, hvor de ser på hans stærke sider og giver ham astronauttræning og putter ham med på den første ekspedition udenfor solsystemet. De lander på en ny planet, hvor tyngdekraften er invaliderende stærk for alle de andre, men Pev har det fint. De måler magnetosfæren på planeten og måsker er der et mønster? De planlægger at fyre en atombombe af i atmosfæren, men Pev forkludrer det med vilje og sjovt nok er han pludselig ikke så dum længere.
"A Play's the Thing" handler om ???
"Cattle Trucks" handler om at de græske guder sover, men af og til vågner en af dem og ser sig om i verden. Dionysos tager en tur med en bil og et passagerfly og beslutter sig så til at tage tilbage til Olympen og sove videre.
"Welcome to Slippage City" handler om ???
"The Ax" handler om en klatreøkse, der tilhører en ældre, men ret selvtilfreds mand, der er taget på trekkingtur i bjergene.
"Agent 38" handler om en agent, der lokker et rumskib til at lande på Venus til almindelig død og fordærv for besætningen.
"The Martians" handler om ???
"Shortsighted" handler om ???
"A Jury of Five" handler om ???
"Blackmail" handler om ???
"Element 79" handler om en asteroide med 3 * 10 i 14 gram guld. Den rammer Skotland og giver England en enorm rigdom.
"The Judgment of Aphrodite" handler om ???
"The Operation" handler om drengen Joe, der som alle andre på sin alder skal gennemgå en smertefuld operation. I modsætning til alle andre sætter han sig til modværge og flygter. ???

Man kunne få tanken at forfatteren ikke kan lide moderne passagerfly og navnlig flyselskabernes måde at behandle deres kunder på. ( )
  bnielsen | Nov 9, 2012 |
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Swap Ebooks Audio
1 avail.2 pay

Popular covers

Rating

Average: (3)
0.5
1 1
1.5
2 1
2.5
3 1
3.5
4 1
4.5
5 1

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

Help/FAQs | About | Privacy/Terms | Blog | Contact | LibraryThing.com | APIs | WikiThing | Common Knowledge | Legacy Libraries | Early Reviewers | 95,061,651 books! | Top bar: Always visible