HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Die Farbe der Sonne by Andrea Camilleri
Loading...

Die Farbe der Sonne (2007)

by Andrea Camilleri

MembersReviewsPopularityAverage ratingMentions
2199122,984 (3.08)1
Et si le Caravage, grand peintre italien l'existence tumultueuse, avait laiss un journal ? Et si Camilleri, crivain brillant et rudit, avait t myst rieusement guid vers la d couverte de ce pr cieux manuscrit ? Et si ces pages, qui nous replongent dans un XVIe si cle finissant, nous donnaient de nouvelles cl s pour comprendre les foucades de l'homme et les prouesses de l'artiste ? Andrea Camilleri nous offre ici de vivre de l'int rieur le dernier voyage aventureux du Caravage fuyant la justice des chevaliers de Malte. Avec le brio de l' crivain rompu au genre historique comme au policier, il sait imaginer pour ce g nie du clair-obscur une voix d'une authenticit confondante.… (more)
Member:r1hard
Title:Die Farbe der Sonne
Authors:Andrea Camilleri
Info:Kindler Verlag
Collections:verschickt/verkauft
Rating:***
Tags:verschickt

Work Information

Il colore del sole by Andrea Camilleri (2007)

Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

» See also 1 mention

Spanish (3)  Catalan (2)  Dutch (2)  German (1)  Italian (1)  All languages (9)
Showing 1-5 of 9 (next | show all)
Andrea Camilleri viatja a Siracusa per veure una obra de teatre, allà un home contacta amb ell de forma molt extranya i li ofereix la possibilitat d'ensenyar-li una documentació molt especial, tot envoltat d'un gran secretisme. Aquest misteriós personalge li ofereix uns documents que segons ell foren escrits per Caravaggio, els hi deixa veure però només durant unes hores en una finca a la qual ha hagut d'arribar amb els ulls tapats, però sí que li permet transcriure el que pugui en fulls de paper. Així doncs comença a seleccionar i transcriure tants documents com pot, però el temps se li acaba hi no té cap més manera de entrar en contacte amb ell. A partir d'aquesta fulls escrits amb llapis i a mà intenta ordenar i conèixer una mica la vida del gran pintor. La vida tortuosa i torturada de Caravaggio, es seu pas per Nàpols i Sicília. Els seus enfrontaments amb el Papat, amb el consequent càstig: la pena de mort per una baralla amb resultat de mort en una nit de disbauxa a Roma... No és una història lligada sinó que són trossos del relat que teòricament ens transcriu Camilleri. El títol fa referència a la manera de veure la llum que tant significa en les seves obres.
De fet aquest text respon a la necessitat de fer la presentació d'una exposició que es va fer el 2006 a Dusseldorf sobre l'obra de Caravaggio. ( )
  Nuriagarciaturu | Aug 30, 2023 |
Hombre de costumbres disolutas al que sigue rodeando cierta aura de «artista maldito» el genial Caravaggio es objeto de este original ejercicio de estilo con que Andrea Camilleri sorprenderá una vez más a su numerosa legión de fieles lectores. En una pirueta narrativa con tintes de rocambolesca aventura personal, el propio Camilleri se convierte en personaje del relato al recibir, en el transcurso de un viaje a Siracusa para asistir a una representación de teatro clásico, un mensaje de un desconocido que lo convoca a una cita secreta. Por deformación profesional, Camilleri es incapaz de resistirse a la tentación de un misterio que llama a su puerta y acepta dejarse llevar clandestinamente hasta un lugar en el campo donde descubrirá un precioso manuscrito de Caravaggio que ha permanecido oculto durante cuatrocientos años. Así, los supuestos diarios del gran maestro de la pintura italiana constituirán una suerte de relato criminal, plagado de sombras, extravíos y curiosidades, y una brillante exploración de los aspectos más profundos del mundo del barroco y de las contradicciones de un artista único. Una nueva demostración del inagotable impulso creativo de Andrea Camilleri, quien, con su habitual mezcla de rigor y viveza, otorga voz propia al inmortal maestro del claroscuro.
  Natt90 | Jul 14, 2022 |
L'autor narra un viatge a Siracusa on manté una estranya trobada amb un personatge desconegut que li deixa veure unes cartes atribuides a Caravaggio, ell les transcriu en els fulls que porta, després ens les dóna a conèixer el seu contingut a nosaltres, però només´són paràgrafs satejats on descobrim el seu món intern desordenat i angoixat amb greus problemes de visió i de relació amb el món que l'envolta, les comdemnes del Papa i l'ajut d'altres ordres religioses que li permeten desenvolupar la seva obra.
N'esperava més, llegint la contracoberta ja tens la idea feta de la narració, la lectura es fa feixuga perquè a més està escrit a la manera del segle XVII, recorda la manera d'escriure els clàssics espanyols de l'època. ( )
  Nuriagarciaturu | Aug 14, 2021 |
El propio Camilleri se convierte en personaje del relato al recibir, en el transcurso de un viaje a Siracusa, un mensaje de un desconocido que lo convoca a una cita secreta. Por deformación profesional, Camilleri es incapaz de resistirse a la tentación de un misterio que llama a su puerta y acepta dejarse llevar clandestinamente hasta un lugar en el campo donde descubrirá un precioso manuscrito de Caravaggio que ha permanecido oculto durante cuatrocientos años. Así, los supuestos diarios del gran maestro de la pintura italiana constituirán una suerte de relato criminal, plagado de sombras, extravíos y curiosidades, y una brillante exploración de los aspectos más profundos del mundo del barroco y de las contradicciones de un artista único ( )
  juan1961 | Aug 3, 2011 |
Hombre de costumbres disolutas al que sigue rodeando cierta aura de «artista maldito», el genial Caravaggio es objeto de este original ejercicio de estilo con que Andrea Camilleri sorprenderá una vez más a su numerosa legión de fieles lectores. En una pirueta narrativa con tintes de rocambolesca aventura personal, el propio Camilleri se convierte en personaje del relato al recibir, en el transcurso de un viaje a Siracusa, un mensaje de un desconocido que lo convoca a una cita secreta. Los supuestos diarios del gran maestro de la pintura italiana constituirán una suerte de relato criminal, plagado de sombras, extravíos y curiosidades, y una brillante exploración de los aspectos más profundos del mundo del barroco y de las contradicciones de un artista único.
  kika66 | Nov 19, 2010 |
Showing 1-5 of 9 (next | show all)
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Voor Angelo Canevari
First words
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
In het late voorjaar van 2004 begaf ik me van Rome naar Syracuse om een voorstelling van een klassieke tragedie bij te wonen waarin ik uitermate geïnteresseerd was vanwege de nieuwe en originele mise-en-scène die in de pers voor enige opschudding had gezorgd.
Quotations
Last words
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
(Click to show. Warning: May contain spoilers.)
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Et si le Caravage, grand peintre italien l'existence tumultueuse, avait laiss un journal ? Et si Camilleri, crivain brillant et rudit, avait t myst rieusement guid vers la d couverte de ce pr cieux manuscrit ? Et si ces pages, qui nous replongent dans un XVIe si cle finissant, nous donnaient de nouvelles cl s pour comprendre les foucades de l'homme et les prouesses de l'artiste ? Andrea Camilleri nous offre ici de vivre de l'int rieur le dernier voyage aventureux du Caravage fuyant la justice des chevaliers de Malte. Avec le brio de l' crivain rompu au genre historique comme au policier, il sait imaginer pour ce g nie du clair-obscur une voix d'une authenticit confondante.

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Rating

Average: (3.08)
0.5
1
1.5 2
2 5
2.5 3
3 20
3.5 6
4 8
4.5
5 1

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 204,395,772 books! | Top bar: Always visible