HomeGroupsTalkZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Kijk op vogels. In de tuin by Marjolein…
Loading...

Kijk op vogels. In de tuin

by Marjolein Bastin

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
7None1,138,814 (5)None
Recently added byjphvr, gb38, MatteoGrilli, aleene, chrisje

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

No reviews
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Original language

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Book description
Dank zij deze overzichtelijk ingedeelde gids krijgt u moeiteloos kijk op vogels. U vindt hierin vogels die u vandaag of morgen ook echt tegen kunt komen. Alle zeldzame vogelsoorten die veel vogelboeken zo onnodig ingewikkeld maken, zijn weggelaten. Met de prachtige en sfeervolle tekeningen van Marjolein Bastin en de boeiende verhalen waarmee Nico de Haan u meeneemt in de fascinerende vogelwereld heeft u een handzaam overzicht van alle vogels in de tuin.
Marjolein Bastin brengt de vogels op haar tekentafel tot leven door ze niet alleen af te beelden maar door net dat vleugje speelsheid en sfeer er aan toe te voegen waardoor ze zo lijken weg te vliegen. Recentelijk kreeg zij de publieksprijs als waardering voor het plezier dat miljoenen mensen aan haar werk beleven.
Nico de Haan, tussen de vogels opgegroeid, heeft vele jaren praktijkervaring als medewerker van Vogelbescherming. Regelmatig is hij in het veld te vinden om te genieten van het vogelleven of om inspiratie op te doen voor een van zijn vele optredens voor radio of TV om zo anderen mee te laten genieten van zijn talloze vogel-avonturen.

Deeltje uit een reeks, waarin 16 vogels die vrij algemeen voorkomen in tuinen en parken, worden beschreven in de eenvoudige, gezellige verteltrant die we van de auteur kennen van radio- en t.v.-programma's. Dit boekje gaat vooral over lijsters en insektenetende zangvogels, waarvan sommige soorten het hele jaar in ons land te zien zijn, andere alleen gedurende het broedseizoen. Een boekje dat stimuleert tot opletten: zien èn luisteren. Wie de smaak te pakken krijgt zal zeker uitzien naar volgende deeltjes uit deze serie. De welbekende fraaie en duidelijke tekeningen van Marjolein Bastin verhogen de aantrekkelijkheid van deze uitgave in niet geringe mate.
Haiku summary

No descriptions found.

No library descriptions found.

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: (5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5 2

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 127,161,936 books! | Top bar: Always visible