This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Search annamikkola's books

Random books from annamikkola's library

Varjoja ruohikolla by Karen Blixen

Smilla's Sense of Snow by Peter Hoeg

Paluu tähdistä by Stanislaw Lem

Villikissa katsoo lasin takaa by Alki Zei

Ajan lyhyt historia by Stephen W. Hawking

Seuraava tarina by Cees Nooteboom

Theory and Methods in Political Science

Members with annamikkola's books

Member connections

Interesting library: erhirvo

RSS feeds

Recently-added books

annamikkola's reviews

Reviews of annamikkola's books, not including annamikkola's

Helper badges

FiverTenner

 

Member: annamikkola

CollectionsYour library (200)

ReviewsNone

Tagskaunokirjallisuus (96), historialliset romaanit (16), historia (16), fantasy (13), huumori (13), klassikot (12), humour (12), science fiction (12), politiikka (11), filosofia (10) — see all tags

MediaNot set (33), Book (167), Paper Book (60)

Cloudstag cloud, author cloud, tag mirror

About my library200 kirjaa luetteloitu alkeellisesti - parannan luettelointia ja teen jotain arvostelujakin kunhan ehdin.

Kirjat valittu aika satunnaisesti hyllystä. Omistamisen kanssa ei ole niin tiukkaa: kirjastomme on kokoelma minun ja puolisoni kirjoista ja hyllyyn vain jostain tulleista tai jääneista opuksista. Listauksen periaate oli siis, että kirja on hyllyssä, ja että olen sen lukenut.

Jätin pois sanakirjat, intohimoni eli karttakirjat, maiden ja kaupunkien matkaoppaat, taidetta ja arkkitehtuuria esittelevät kirjat, ruokakirjatm suurimman osan varsinkin vanhemmista oppikirjoista, sekä kirjasarjat. Minulla olisi hyllyssä esimerkiksi Grimbergin Kansojen historia kokonaisuudessaan 50-luvun painoksena (itse asiassa koko sarja on kahtena eri versiona, kun puolisolla sattui olemaan samanlainen), mutta se olisi pitänyt lisätä kataloogiin jokainen nide erikseen, enkä halunnut tuhlata tilaa.

Myös lasten- ja nuortenkirjoja minulla on melko läjä jossain, hyllyssä näemmä vain pari helmeä. Varsinkin 1950-luvun poikien seikkailugenre on aivan ehdoton.

Kyllä tuosta listasta hyvän kuvan saa siitä, millaisia kirjoja tykkään lukea. En kyllä tiedä kuinka paljon kirjahylly kertoo ihmisestä. Tästä on ristiriitaisia käsityksiä liikkeellä, ja vain makuasioistahan voi väitellä.

GroupsAncient History, Byzantinistik, Finnish Librarythingers, French Revolution Lit, Historical Fiction, Language, Maps and Atlases, Non-Fiction Readers, Science Fiction Fans, World History

Homepagehttp://annamikkola.wordpress.com/

Real nameAnna Mikkola

Favorite authorsNot set

Account typepublic, lifetime

URLs /profile/annamikkola (profile)
/catalog/annamikkola (library)

Member sinceAug 16, 2007

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 135,621,930 books! | Top bar: Always visible