HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

La Servante de Lucifer

by Roger Leloup

Series: Yoko Tsuno (25)

MembersReviewsPopularityAverage ratingMentions
542369,987 (3.14)1

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

» See also 1 mention

French (1)  Danish (1)  All languages (2)
Showing 2 of 2
Skotland, ca 2010
Den unge japanske elektroingeniør Yoko Tsuno besøger sin veninde i Skotland, som har arvet et helt slot. Hun kommer flyvende dertil sammen med Emilia, som hun traf i albummet "Den syvende kode". Cecilia har fundet sin oldefars optegnelser og fundet en robot, der har været spærret inde i en krypt i otte hundrede år. Om aftenen går de ned for at se om de kan få liv i robotten, der ligner en kvinde med lilla hud. De får liv i hende en kort stund, men så er batteriet heldigvis dødt. Yoko tilkalder Khany (som er hendes veninde og vineaner, dvs en alien med blå hud, som har levet i jordens indre). Khany dukker op et par timer efter i et superavanceret amfibiefly og tager dem alle inklusive robotten med til en af vineanernes baser under jorden. Khany har taget en anden vineaner med, Lathy, som er samme biologiske alder som Emilia (dvs ca 14 år) og viser hende rundt i flyet. Nede i basen mødes Yoko Tsuno af den lille flyvende robot Myna.
De kigger nærmere på den lilla robot og kan se at den kommer fra den forbudte zone. Den bliver vækket og hjælper med at vække en anden vineaner, Lyorka, som ellers ikke har villet vågne. Robotten præsenterer sig som Zarka og har telepatiske evner, også til at pine andre.
Som modydelse for at have vækket Lyorka, lover Yoko at Zarka kan komme tilbage til den forbudte zone, hvor hendes herre Lucifer venter.
Yokos venner, Vic Video og Pol Pitron bliver tilkaldt og tager Yokos adoptivdatter Lotus med. Poky, som er en lille vineaner på samme alder som Lotus, dukker op har en lille flyvende robotdukke Angela med. Dukken er inspireret af en bog, som Lotus havde glemt sidst hun så Poky.
Yoko, Khany, Pol, Vic og Myna tager afsted sammen med Zarka, mens Lathy og Emilia tager et mindre fly. Emilia er god til at flyve, så hun lærer at kontrollere det lille fly. Ved en stor port mødes de af en sværm af mindre flyvende robotter, der ligner krabber. Zarka blander tanker med Emilia, så de små robotter ikke kan kende forskel. De to fly flyver gennem porten og Khany fortæller at der foruden de vineanere Yoko kender også er en enkelt overlevende fra et krigsfartøj, der fulgte efter. Han tvang nogle jordboere til at arbejde for sig. Der er også en kunstig sol inde i hans rige, men den er ved at dø. Der er også en flyvende drage, Balbok, der kontrolleres af en lille robotpige, Zhytta. Dragen er også en robot og den kan skifte størrelse fra noget, der kan sidde på brystet af Zhytta til noget på størrelse med et minifly og den kan selvfølgelig også spy ild. Zhytta er loyal overfor Lucifer eller Mester Khar som hun kalder ham. Han er ved at regenere i en flyvende muldvarpemaskine. Da han vågner er han sur og forsøger at knuse Yoko, men heldigvis sidder Vic ved kontrollen i Khanys fly og dræber ham med en ildstråle.
Zarka deler magten over den største dragerobot med Emilia. Heldigvis vil Khany godt være med det til, så flyene skifter besætning og bruger en slæbestråle til at flyve rundt omkring et hundrede meter højt malteserkors på vej hjem og Balbok giver Emilia et kys.

Helt overdylret historie. Der dukker et eller andet mærkeligt nyt op på hver side, bare fordi tegneren synes det er sjovt at lave en flyvende amfibieengel med robottelepati, der virker som stråler mod mennesker, men ikke på rødhårede, eller noget. Blah!
Tegneren må være startet med at lave tegningerne og har så bagefter fundet på en gak-gak historie for at få det til at hænge sammen. Og det er forresten ikke lykkedes. ( )
  bnielsen | Apr 25, 2016 |
Ce volume m'a passablement déçu. On sait de ses propres commentaires (cf. ceux sur La Porte des âmes dans l'Intégrale vol. 6) que Leloup essaie de passer à des histoires plus complexes, mais par moments on a surtout l'impression qu'il nous laisse de plus en plus sur notre faim quand à ce qui s'est passé dans l'album. ( )
1 vote circeus | Sep 27, 2011 |
Showing 2 of 2
no reviews | add a review

Belongs to Series

You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Information from the French Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Important places
Information from the French Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Important events
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: (3.14)
0.5 1
1
1.5
2 2
2.5 1
3 5
3.5
4 3
4.5
5 2

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 155,689,326 books! | Top bar: Always visible