HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

BUG 1 by Enki Bilal
Loading...

BUG 1 (edition 2018)

by Enki Bilal (Avec la contribution de)

Series: Bug (1)

MembersReviewsPopularityAverage ratingMentions
742357,743 (3.61)1
Tegneserie om et verdensomspændende digitalt nedbrud, og jagten på en mand, der besidder al den tabte information.
Member:PersephonesLibrary
Title:BUG 1
Authors:Enki Bilal (Avec la contribution de)
Info:Carlsen Verlag (2018), 85 pages
Collections:Your library
Rating:***1/2
Tags:21st, science fiction, apocalypse/dystopia, comic/graphic novel/manga, ARC, read in 2019

Work Information

Bug : Tome 1 by Enki Bilal

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

» See also 1 mention

Danish (1)  French (1)  All languages (2)
Showing 2 of 2
Frankrig, Paris, december 2041
Et cyberangreb sletter på mystisk vis alle data over det hele, selv pacemakere virker ikke mere. Et rumskib er vendt tilbage fra Mars og to astronauter fra en rumfærge går ombord i det. Inde i rumskibet er næsten alle døde. Kun kosmonauten Kameron Obb, der er en af de to piloter, er i live og han har et mærkeligt sår på halsen lige som de døde. Røntgenbilleder viser noget insektlignende inde i halsen. TV sender på "analoge radiobølger" og skærmene virker endnu. 144 lande har allerede erklæret generalmobilisering. I FN falder en mand Tom om. Hans indopererede hjertestarter virker ikke og han dør på stedet. Tre observatorier har set noget pudsigt. Et tågeslør omkring Månen. Heldigvis virker Email endnu.
Missionen til Mars er styret af et konsortium ved navn Lifedust One og de har mørkelagt alle oplysninger om turen. Men meget tyder på at denne Bug har noget med missionen at gøre. De to astronauter forbereder sig på at tage turen til ISS pr manuel styring, men Kobb mener at det kan han godt klare. Mens de tager ned til Jorden igen, sværmer kinesere, amerikanere og folk fra Awden Marxoe op til ISS og vil have Kobb udleveret.
Han ved pludseligt alting, sikkert på grund af den ca 2 cm lange insektlignende genstand i halsen. Og han styrer landingsfartøjet ned ved Gibraltar. Imens på Jorden har de digitalt afhængige det svært. Nogle er levitationsblokerede, dvs kan bevæge sig rundt ved at svæve, men der er gået kuk i det præcis kl 23.61 den 13. december og nu hænger de bare der, hvor de tilfældigvis var på det tidspunkt. Ved Gibraltar når de to astronauter (en mand og en kvinde) sammen med Kobb ind til land, men manden dr Sakuhn Roopangarhi bliver pludseligt skudt. Obb vågner op i en hospitalsseng hos Gibraltars kalif. Her er også den kvindelige læge Junia Perth, Hun undersøger både ham, insektet og det blå mærke der breder sig over hans ansigt.
Gemma og en fyr ved navn Amin skal samles op af Lifedusts livvagter, men bliver beskudt og Gemma bliver bortført. Amin når at tage et billede af kidnappernes bil, men bliver så samlet op og vågner i en hospitalsseng. Gemmas mor og hendes ven Paul dukker op. Senere flygter Amin efter på grusom vis at have dræbt et par af personalet. Er han skingrende sindssyg? Kameron får fat i en mobiltelefon og ringer til Gemma, men det er Amin, der har den. Kameron har hurtigt sat data sammen og ved at Amin hedder Felix Bouchard i virkeligheden. Kameron ved også hvor der står et fly og han ved også hvad der står i manualen til det. Han kan også hacke Gemmas mobil og på et af billederne kan han genkende en venetiansk smågangster, Adolfo de Vecchi. Så det er ham, der har kidnappet Gemma.

Alt digitalt er dødt, men nogle telefoner, skærme og email-systemer foruden det analoge tv-system er beskyttet af et absurd plot-armor og virker stadig. ( )
  bnielsen | Mar 23, 2021 |
BUG définition. En français : se dit d'un défaut affectant un programme informatique. En anglais : se dit d'un insecte, d'une bestiole, d'un virus... En 2041, la Terre est confrontée brutalement et simultanément aux deux. Un homme, seul, se retrouve dans la tourmente, convoité par tous les autres...
  TestLSA | Dec 17, 2019 |
Showing 2 of 2
no reviews | add a review

Belongs to Series

Bug (1)
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Tegneserie om et verdensomspændende digitalt nedbrud, og jagten på en mand, der besidder al den tabte information.

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Rating

Average: (3.61)
0.5
1
1.5
2 1
2.5
3 7
3.5 2
4 4
4.5 2
5 2

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 203,193,859 books! | Top bar: Always visible