HomeGroupsTalkZeitgeist
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.
Hide this

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Noodklok by Tim Griggs
Loading...

Noodklok

by Tim Griggs

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
422,480,802 (3.5)None
Recently added bykittyvandalen, Anne51, Magneet, inekeve

None.

None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Showing 2 of 2
Gevaarlijk verleden. Welke prijs moet hij betalen om de waarheid te kennen?

Voor Iain Madoc begon het allemaal toen hij acht jaar was en zijn vader hem voor het eerst op een boot meenam. Er gebeurde die dag buiten op het water iets met George Madoc. Iets dat hem veranderde. En daarna was het alsof Iain geen echte vader meer had.
Jaren later geeft zijn moeder op haar sterfbed hem de sleutel in handen tot het mysterie dat zijn vader zó traumatiseerde. Op een nacht in 1944 werd George Madoc op een geheime missie gezonden naar het vissersdorpje St. Cyriac, aan de bezette kust van Bretagne. Maar de operatie om een Franse geheim agent te redden ging verschrikkelijk fout.
Iain reist naar St. Cyriac, omdat hij de kloof wil dichten tussen hem en zijn vader. Maar het dorp geeft zijn geheimen niet gemakkelijk prijs. Het verleden leeft nog steeds en misschien moet Iain wel een hoge prijs betalen voor het ontsluieren van het mysterie…

Spannend tot het laatste moment. Je wilt weten wat het geheim is dat al zo lang versluierd is. En de ontknoping is erg verrassend. Tim Griggs schrijft erg gedetailleerd waardoor je echt in het verhaal zit. Dit was met De Vergeving en De Verzoening ook al zo. Een aanrader dus! ( )
  kittyvandalen | Jun 19, 2011 |
Voor Iain Madoc begon het allemaal toen hij 8 jaar oud was en zijn vader hem voor het eerst op een boot meenam. Er gebeurde die dag op het water iets met George Madoc. Iets dat hem veranderde en daarna was het alsof Iain geen echte vader meer had. Jaren later geeft zijn moeder op haar sterfbed hem eindelijk de sleutel in handen tot het mysterie dat zijn vader zo traumatiseerde dat hij zich afkeert van zijn zoon. Zijn vader blijkt in de oorlog verantwoordelijk te zijn geweest voor het vervoer van verzetstrijders tussen Frankrijk en Engeland en een en ander mislukt. Iain moet om het hele verhaal te ontrafelen naar ST. Cyriac afreizen, waar hij naast vriendschap ook vijandschap tegenkomt. Zijn vrouw en dochter voegen zich bij hem en uiteindelijk lukt het hem na veel tegenstand achter zijn vaders en ook dat van st. Cyriacs geheim te komen. ( )
  Anne51 | May 7, 2011 |
Showing 2 of 2
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Series (with order)
Canonical title
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original title
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Important places
Important events
Information from the Dutch Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Related movies
Awards and honors
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Publisher series
Original language
Canonical DDC/MDS

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Gevaarlijk verleden 
Welke prijs moet hij betalen om de waarheid te kennen?
Voor Iain Madoc begon het allemaal toen hij acht jaar was en zijn vader hem voor het eerst op een boot meenam. Er gebeurde die dag buiten op het water iets met George Madoc. Iets dat hem veranderde. En daarna was het alsof Iain geen echte vader meer had.Jaren later geeft zijn moeder op haar sterfbed hem de sleutel in handen tot het mysterie dat zijn vader zó traumatiseerde. Op een nacht in 1944 werd George Madoc op een geheime missie gezonden naar het vissersdorpje St. Cyriac, aan de bezette kust van Bretagne. Maar de operatie om een Franse geheim agent te redden ging verschrikkelijk fout. Iain reist naar St. Cyriac, omdat hij de kloof wil dichten tussen hem en zijn vader. Maar het dorp geeft zijn geheimen niet gemakkelijk prijs. Het verleden leeft nog steeds en misschien moet Iain wel een hoge prijs betalen voor het ontsluieren van het mysterie… 
Tim Griggs debuteerde met de wereldwijde bestseller De vergeving. Daarna volgde De verzoening. Met Noodklok bewijst hij opnieuw dat hij tot de thrillertop behoort. Griggs is getrouwd en woont in Oxford. 
Haiku summary

Quick Links

Popular covers

Rating

Average: (3.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4 1
4.5
5

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 138,823,685 books! | Top bar: Always visible