HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Kinderspel; Het andere ik; Beau geste; De verschoppelingen

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
117,764,878NoneNone
Recently added byBesselina
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

KINDERSPEL; David Wise

Zeven jaar geleden heeft Bill Danner de CIA de rug toegekeerd. Hij was een der beste agenten van de dienst maar na een lange loopbaan van intrige, list en bedrog wilde hij er een punt achter zetten. Zijn bestaan draait nu geheel om zijn sproetige dochtertje Carrie en zijn visserskamp in de afgelegen wouden van het noorden. Opeens verlangt de CIA echter van Danner dat hij terugkomt om een dubbelagent binnen de organisatie te ontmaskeren. Wanneer het gevaarlijke spel van de spionage alles wat hem lief is gaat bedreigen, zweert Danner dat hij de spelregels zal veranderen. Een thriller van het zuiverste water, geladen met de elektriserende spanning van het spionagebedrijf.

HET ANDERE IK; Kathinka Lannoy

In deze meeslepende roman moet de hoofdpersoon, Rietie, een haast onmogelijke strijd leveren. Ze trouwt met de kunstschilder Lode van Delden op voorwaarde dat ze zich net zo zal gedragen als Monique, Lodes eerste vrouw, die bij een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Het monumentale echtelijke huis ademt nog altijd de sfeer van de elegante en mondaine Monique, een sfeer die Rietie dreigt te verstikken. Oprecht van hart als ze is, kan ze haar boeiende, geheimzinnige voorgangster in geen enkel opzicht evenaren en keer op keer voelt ze de afwijzende houding van de man die ze zo innig liefheeft. Langzamerhand worden de sluiers van het verleden echter opgelicht en pas als Lode inziet dat Rietie nooit het evenbeeld kan en wil zijn van zijn overleden vrouw, worden alle misverstanden uit de weg geruimd en kunnen zij de toekomst licht van hart tegemoet zien. . . Kathinka Lannoy bezit de gave de personages in haar romans op ongeëvenaarde wijze tot leven te brengen. Op gevoelige wijze schetst zij de vertwijfeling, de onzekerheid en de hoop van de jonge vrouw.

BEAU GESTE; P.C. Wren

Door de verschroeide, desolate Sahara nadert een detachement van het Franse Vreemdelingenlegioen de eenzame buitenpost Zinderneuf, ten einde de bezetting hiervan bij te staan tegen de onafzienbare horden Toearegs die, zoals men heeft doorgekregen, het fort hebben aangevallen. Bij aankomst is er geen spoor van de aanvallers meer te bekennen; het fort lijkt te hebben standgehouden maar. . . de schietgaten worden bemand door doden. In het hele fort bevindt zich geen levende ziel meer. . . Er hangt een mysterie rond dit gedoemde fort, een mysterie dat op uiterst merkwaardige wijze samenhangt met gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld op een lieflijk, vredig Engels landgoed. Daar, op Brandon Abbas, zijn Beau, Digby en John Geste opgegroeid en daar gebeurde op een aangename herfstavond gedurende de lange vakantie iets, waardoor hun levensloop werd beïnvloed en de noodlottige draad werd gesponnen die Brandon Abbas verbond met Zinderneuf.

DE VERSCHOPPELINGEN; Felice Holman

De twaalfjarige Alex komt op een ochtend voor het ontbijt naar beneden en doet een afgrijselijke ontdekking - zijn familie is weg - opgepakt door de geheime politie. Het is Rusland, 1923. Ziekte, hongersnood en ontreddering zijn aan de orde van de dag. En in deze chaos moet Alex het nu alleen zien te redden. Na een gruwelijke tocht naar Moskou komt hij terecht bij een groep bezprizorni - rondzwervende, ontheemde kinderen. Smerig, gekleed in vodden en half verhongerd blijven ze in leven op de enige manier die hen rest - door iedere maaltijd bijeen te bedelen of te stelen. Alex realiseert zich echter dat hij en zijn nieuwe vrienden hun erbarmelijke bestaan op de straat niet lang zullen kunnen volhouden. Hoe deze moedige kinderen hoop boven wanhoop verkiezen - en alles op het spel zetten voor de kans op een beter leven - wordt in dit verhaal op aangrijpende en spannende wijze weergegeven.

Bron: Readers digest 127
  Besselina | Jun 14, 2013 |
no reviews | add a review

Belongs to Publisher Series

Het Beste (127)

Is an abridged version of

You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Genres

No genres

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 205,880,380 books! | Top bar: Always visible