HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Parakurt, Agent A 38

by Jannick Storm

Other authors: See the other authors section.

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
117,780,979 (3.5)None
Recently added bybnielsen
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Danmark, København, ca 1974
Parakurt er 220 cm høj og hemmelig tidsagent, Han tager fra København via en tidsbrønd i en telefonboks, nå nej, et kosteskab, og kommer til en betonlejlighed på 18 sal i en krigshærget by. Nogen forsøger først at skyde ham og så smide en bombe mod ham, men det mislykkes. En brunette og en bargæst må lade livet. Han bliver samlet op af en luder, der afleverer ham i Sadistoland, hvor han havner nøgen og bundet på en briks. Hans chef Johnson er også blevet fanget og bliver pint til at fortælle at han ikke ved noget om Parakurts næste mission. Parakurt bliver også pint og overført til et sindssygehospital. Han undslipper og kommer vha tidsbrønden tilbage til Sadistoland lidt tidligere og kan derfor overmande de andre og befri Johnson. Bagefter aflægger de rapport til et bureaukratisk organ af agentledere. Det er noget med af Parakurt skal til P 1007 og lukke en illegal tidsrummaskine ned. Han kommer til P 1007 der er en ret flippet verden. De indfødte kalder den for Tusk og driver kun tuskhandel. Han finder en sød pige der hedder Fresia. De to grokker hinanden helt fint. Udenfor ryger et par af de andre tjald og en af dem synger: "Jeg sidder her og solen skinner. Du sidder der og solen skinner. osv". Fresia følger ham hen til nogle store kuglevæsener, der er dukket op og de taler sammen via et Parlometer.
Kuglevæsnet fortæller at det er kommet fra et mikrounivers, der blev tilintetgjort, da kuglen brød ud til dette univers. Det fortæller hjertegribende om den tabte verden, den kom fra. Det var gennemdemokratisk, men der var selvfølgelig også nogle skøre kugler. Kuglerne overvejer også at bryde ud af dette univers, men det er Parakurt imod, fordi det måske vil medføre at vores univers bryder sammen. Agentlederne er også imod at der ikke bliver meldt tilbage fra P 1007, men i stedet er Parakurt og Fresia i gang med at grokke en gang mere.
De tre banditter fra Sadistoland er imens kommet til hægterne og kommer også til P 1007. De er ude på hævn, men Parakurt og Fresia slipper væk. Senere får de dog overmandet Parakurt og Fresia, men de kommer hurtigt fri igen. Banditterne pønser på at hugge rumskibet. Et nyt hold svindlere dukker op, Tidtagerne. De har nappet middelalderen fra P 811 og forsøger at sælge den, men Parakurt skræmmer dem væk og Johnson er ved at lave en bombe klar. Han dukker op og agenterne dukker op og det kommer til et kæmpeslagsmål. Det ender med at de to mandlige skurke smutter i rumskibet, mens sadistpigen bliver hængende. Parakurt synes at noget er galt. Det er blevet varmere? Men Fresia er også hot og sadistpigen er blevet venligere og har dannet par med Johnson for en tid.

Herligt skør tegneserie med hæsblæsende handling. ( )
  bnielsen | Nov 30, 2014 |
no reviews | add a review

» Add other authors

Author nameRoleType of authorWork?Status
Jannick Stormprimary authorall editionscalculated
Wille, Gunnar AntonAuthormain authorsome editionsconfirmed
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Rating

Average: (3.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5 1
4
4.5
5

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 206,578,059 books! | Top bar: Always visible