Var det 23 ting?

TalkDenmark

Join LibraryThing to post.

Var det 23 ting?

This topic is currently marked as "dormant"—the last message is more than 90 days old. You can revive it by posting a reply.

1trisweather
Jan 15, 2009, 12:17 pm

Jeg lærte om LibraryThing via 23 ting for snart lang tid siden. Jeg oprettede mig, men brugte det ikke rigtig til noget.
Men i et lille års tid nu har jeg brugt LibraryThing meget, så jeg kom til at tænke på, hvor mange af os der er på LibraryThing bare fordi det var en del af 23 ting og hvor mange, der er her af lyst?

2Tommelise
Edited: Jan 16, 2009, 10:49 am

Jeg er her af lyst :o)

Jeg aner ikke hvad 23 ting er, jeg fandt LibraryThing via et link på en amerikansk madblog.

I første omgang har jeg kun lagt mine kogebøger ind, da det er dem jeg havde brug for at katalogisere. I øjeblikket overvejer jeg, om jeg skal lægge resten af mine bøger ind.

Egentlig havde jeg bare brug for et godt index over mine kogebøger, men jeg er allerede rigtig glad for de mange ekstra muligheder som LibraryThing giver mig.

(Jeg har lige googlet "23 ting" og jeg kan se at ansatte på bibliotekerne er blevet sat til at lære om 23 af tidens mest omtalte og populære tjenester på nettet.)

3trisweather
Jan 16, 2009, 9:33 am

Vil tjekke dit bibliotek ud. Jeg leder efter gode kogebøger med opskrifter på fiskeretter og alt godt fra havet :-)

4amberwitch
Jan 16, 2009, 1:24 pm

Fandt LT via livejournal for et par år siden. Hørte om bibliotekernes web 2.0 arbejde, men forbandt det ikke med 23 ting før jeg blev nysgerrig efter hvorfor så mange danske brugere kun havde så få bøger registreret, og var med i gruppen 23 ting.
LT er det perfekte sted at nulre sine bøger digitalt:-)

5trisweather
Jan 19, 2009, 3:44 pm

er enig.
Glæder mig til få alle mine bøger i LibraryThing. Pt bor jeg vacant, og derfor er størstedelen af mine bøger i en container, så det må vente til jeg får min personalebolig. Krydser fingre for at det sker snart. jeg savner dem :-)

6kn.randersbib
Apr 13, 2009, 11:55 am

Jeg tror bestemt, at de fleste 23 Ting deltagere blot var inde og kigge. Det kan jeg godt forstå, for LibraryThing var kun én af mange ting, der skulle prøves i løbet af meget kort tid. Jeg er her selv af lyst en gang i mellem - men for lidt - og en af de tjenester, som jeg håber, at jeg kommer til at bruge mere.