Bogklubber, når der ikke kan skaffes mange eksemplarer

TalkDenmark

Join LibraryThing to post.

Bogklubber, når der ikke kan skaffes mange eksemplarer

This topic is currently marked as "dormant"—the last message is more than 90 days old. You can revive it by posting a reply.

1trisweather
Sep 17, 2009, 10:21 am

Jeg ville høre, om der er nogen af jer, der har erfaring med at lave bogklubber, når man ikke kan skaffe mange eksemplarer af en bog.
Jeg bor i Grønland, og vi har kun et eksemplar, højst to, af den samme bog, og vi skal betale for fjernlån. Så er der nogen der har erfaring med bogklubber, hvor man fx. læser bogen online eller hvor det ikke er en bestemt bog, men et emne man læser?

2Mumi79
Mar 11, 2010, 3:14 pm

Jeg ved ikke helt, om det er dét du efterspørger - men kender du de virtuelle læseklubber på Litteratursiden? http://www.litteratursiden.dk/laeseklubber

Her er en hel masse forskellige læseklubber, hvor man ikke mødes i virkeligheden, men læser de samme bøger og så snakker om dem og deler sine læseoplevelser og indtryk online. Fordi man ikke mødes i virkeligheden, så kommer medlemmerne jo heller ikke fra det samme geografiske område - og det ville måske være en fordel for dig, når du har problemer med at skaffe mange eksemplarer af den samme bog!

Nogle af klubberne har en helt særlig profil (lyrik, science fiction, spanske forfattere, kriminalromaner) imens andre læser mere bredt og ikke har et forudbestemt "tema" for klubben.

Håber det kan hjælpe :-)

3trisweather
Mar 17, 2010, 3:19 pm

tak for linket. Vidste egentlig, at de var der, men havde glemt alt om dem igen, så tak :-)