HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Camilla vid skiljevägen (1978)

by Maria Lang

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
251924,834 (2.75)None
Kriminalroman om Christer Wijks efterforskning af en narkotikaforbrydelse med et mord på en politibetjent og kidnapning af Camilla Martin, medens krisen i Camillas og Christers ægteskab fortsætter.
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

Sverige, februar 1978
Camilla Martin er gift med chefen for rigsmordkommissionen Christer Wijk og er på vej fra Skoga til Stockholm, da hun samler en blaffer op. Han hedder Lars Oriel Larsén og hans bil sidder angiveligt fast i en snedrive, for det er snevejr og isslag. Han ved meget om Camilla og hun fortæller ham mere endnu for han er vidende og charmerende. Christer er gift med sit arbejde og hun er træt af han aldrig er hjemme. Dagen efter er det Christers fridag og de skal i teateret, men i mellemtiden dukker en mordsag op, hvor en politimand Ryno Norman er blevet skudt. Camilla går alene i teatret, men Oriel dukker op og tager hende med til sin onkel Detlof Larén og hans kone Axianne.
Ryno var forlovet med Kjerstin Pers, der arbejder som taxichauffør, og hun bryder helt sammen, da hun får besked om at han er død. Christer og Erk Berggren efterforsker drabet, men det er sket udendørs i snevejr, så sporet er koldt. De afhører Kjerstin og forsøger at finde ud af hvad Ryno kunne være på udkig efter. Christer gætter på narko og specielt heroin. Samme eftermiddag bliver Camilla bortført ligesom hun har besluttet sig for at genoptage karrieren i udlandet og takke ja til et tilbud fra New York. Christer er ganske længe om at tage det alvorligt og får en alvorlig påtale af sin gamle mor. Der går en prås op for ham og han får både opklaret politidrabet og befriet Camilla. De skyldige er Lars Oriel Larséns venner og han selv er ikke helt normal. Det er ham, der har skudt Ryno og også ham, der kidnappede Camilla, men da han har en trukket revolver og sætter sig til modværge under anholdelsen, ender han med selv at dø. Christer og Camilla finder ud af at respektere hinandens arbejde og får det forhåbentligt bedre sammen.

Ret underholdende roman med indflettet ægteskabsdrama ( )
  bnielsen | May 7, 2014 |
no reviews | add a review
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Information from the Finnish Common Knowledge. Edit to localize it to your language.
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

Kriminalroman om Christer Wijks efterforskning af en narkotikaforbrydelse med et mord på en politibetjent og kidnapning af Camilla Martin, medens krisen i Camillas og Christers ægteskab fortsætter.

No library descriptions found.

Book description
Swedish title translates in English as, Camilla at the Crossroads
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Rating

Average: (2.75)
0.5
1 1
1.5
2
2.5
3 2
3.5
4 1
4.5
5

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 206,373,393 books! | Top bar: Always visible