HomeGroupsTalkMoreZeitgeist
Search Site
This site uses cookies to deliver our services, improve performance, for analytics, and (if not signed in) for advertising. By using LibraryThing you acknowledge that you have read and understand our Terms of Service and Privacy Policy. Your use of the site and services is subject to these policies and terms.

Results from Google Books

Click on a thumbnail to go to Google Books.

Loading...

Het Beste Boek 176: De sekte / Sheila / Rust in onvrede / Geruchten

by Readers Digest

MembersReviewsPopularityAverage ratingConversations
314,148,015NoneNone
Recently added byBesselina, jkuiperscat
None
Loading...

Sign up for LibraryThing to find out whether you'll like this book.

No current Talk conversations about this book.

DE SEKTE; Stuart Woods

Het idyllische bergdorpje St. Clair, in de Amerikaanse staat Idaho, lijkt het toonbeeld van rechtschapenheid en vroomheid. Achter deze façade zijn echter duistere machten aan het werk, onder leiding van de charismatische pastor Jack Gene Coldwater. Al jarenlang probeert Justitie om Coldwater voor het gerecht te brengen, maar tevergeefs. Nu is Jesse Warden aan de beurt om een poging te wagen. Hij moet infiltreren in Coldwaters organisatie — en heeft zijn eigen redenen om tegen elke prijs in die opzet te willen slagen. Huiveringwekkende spanning door de auteur van Vlucht voor de wind en Kerndreiging op zee.

SHEILA; Torey Hayden

Haar naam is Sheila. Zeven jaar geleden was ze een zwijgzaam, boos kind, dat op afschuwelijke wijze werd misbruikt. Onderwijzeres Torey Hayden ging toen op zoek naar het kleine, bange meisje dat schuilging achter al die weerbarstigheid. Nu duikt Sheila opnieuw in Torey's leven op. Ze herinnert zich weinig uit die eerdere periode. Maar de oude woede is er nog steeds, en Sheila zal eerst in het reine moeten komen met haar gruwelijke verleden om een nieuwe toekomst te kunnen opbouwen. Dit is het aangrijpende vervolg op Een kind, een van de populairste boeken die ooit in Het Beste boek zijn verschenen.

RUST IN ONVREDE; Staf Schoeters

Wanneer journalist Eddy Winkler op een regenachtige avond op weg is naar een interview voor De Bomenaar, moet hij langs de gemeentelijke begraafplaats. I lij schuilt even voor de bui, en zijn oog wordt getroffen door een bewegend licht... De lantaarn van een nachtwaker? Een dolende geest die geen rust kan vinden? Of is er iets anders aan de hand? Winkler kan zijn aangeboren nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat op onderzoek uit. Een thriller vol spanning en humor van de Belgische schrijver Staf Schoeters.

GERUCHTEN; Belva Plain

Iedereen in de chique buitenwijk benijdt hen. Lynn en Robert Ferguson vormen samen met hun twee dochters Emily en Annie een modelgezin, waarin louter begrip en harmonie is te vinden. Lynn en Robert hebben alles uitstekend voor elkaar. Maar nu beginnen vrienden en buren op fluistertoon over hen te praten. Er is iets aan de hand met het gezin. Er is iets helemaal mis. Zó erg mis zelfs, dat het volmaakte beeld in stukken uiteen dreigt te vallen. Een aangrijpend familiedrama door de schrijfster van Zegeningen en Dageraad.

Bron: Readers digest 178
  Besselina | Jun 6, 2013 |
no reviews | add a review

» Add other authors (2 possible)

Author nameRoleType of authorWork?Status
Digest, Readersprimary authorall editionsconfirmed
Hayden, Toreysecondary authorall editionsconfirmed
Plain, Belvasecondary authorall editionsconfirmed
Schoeters, Stafsecondary authorall editionsconfirmed
Woods, Stuartsecondary authorall editionsconfirmed

Belongs to Publisher Series

Het Beste (176)
You must log in to edit Common Knowledge data.
For more help see the Common Knowledge help page.
Canonical title
Original title
Alternative titles
Original publication date
People/Characters
Important places
Important events
Related movies
Epigraph
Dedication
First words
Quotations
Last words
Disambiguation notice
Publisher's editors
Blurbers
Original language
Canonical DDC/MDS
Canonical LCC

References to this work on external resources.

Wikipedia in English

None

No library descriptions found.

Book description
Haiku summary

Current Discussions

None

Popular covers

Quick Links

Genres

No genres

Rating

Average: No ratings.

Is this you?

Become a LibraryThing Author.

 

About | Contact | Privacy/Terms | Help/FAQs | Blog | Store | APIs | TinyCat | Legacy Libraries | Early Reviewers | Common Knowledge | 206,505,489 books! | Top bar: Always visible